Ziare.com

TV Ziare.com: Ce modificari vrea PNL sa aduca Constitutiei?

Joi, 18 Februarie 2010, ora 09:04

   

TV Ziare.com: Ce modificari vrea PNL sa aduca Constitutiei?
TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog joi, incepand cu ora 11.25, cu senatorul liberal Teodor Melescanu.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea principiilor in jurul carora va fi dezvoltata viziunea Partidului National Liberal privind modificarea Constitutiei si reformarea statului roman.

Teodor Melescanu este presedintele comisiei interne a PNL care va centraliza toate propunerile si punctele de vedere ale parlamentarilor si specialistilor din filialele si comisiile de specialitate ale partidului, fiind una dintre putinele persoane abilitate sa vorbeasca oficial in numele PNL in legatura cu acest subiect.

Printre alesii PNL care au deja conturata o viziune clara cu privire la revizurirea Constitutiei se numara si fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.

Tv Ziare.com Tudor Chiuariu: Functia de presedinte nu aduce nimic bun.

In ce masura desfiintarea institutiei Prezidentiale si trecerea la o structura teritorial-administrativa cu 12 regiuni, asa cum propune Chiuariu, corespunde viziunii PNL de modificare a Constitutiei?

Care este punctul oficial de vedere referitor la trecerea de la Parlamentul bicameral la cel unicameral?

Unde spera PNL ca va gasi sprijin pentru formarea unei majoritati de doua treimi necesara trecerii proiectului de revizuire a Constitutiei de Parlament?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11.25.

Teodor Melescanu este si presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Senatului Romaniei.


Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc. La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial. Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, intrebari si comentarii pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1000 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oricum, modificarile lor nu prea au de a face cu liberalismul

Doresc, in continuare, un parlament cu doua camere si alegeri pe liste, pe cand o doctrina liberala normala militeaza, in general, pentru un stat simplificat.

 

Propagandistul oranj Ernesto

Vorbeste bland, ca un mos sfatos, nu foloseste trivialitati ca majoritatea altor slugoi portocalii de pe aici, dar…
Se preface a confunda populismul PDL cu adevaratul liberalism. Iar PNL, singurul care are liberalismul ca doctrina, este mustrat cu delicatete ca nu achieseaza la transformarea parlamentului intr-o masinarie de vot in slujba lui Basescu.
Minciuna politicoasa tot minciuna ramane.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor