Melescanu a fost ales presedinte al Partidului Forta Nationala

Sambata, 16 Noiembrie 2019, ora 23:09
10542 citiri
Melescanu a fost ales presedinte al Partidului Forta Nationala

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forta Nationala l-au ales sambata in functia de presedinte interimar pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu a fost aleasa prim-vicepresedintele partidului, iar purtator de cuvant pe Stefan Alexandru Baisanu.

"Astazi am avut deosebita onoare de a fi ales presedinte interimar al Partidului Forta Nationala. Multumesc celor care au creat acest partid precum si celor care ni s-au alaturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastra este aceea de a declansa procesele de revigorare a Romaniei, de a crea o platforma civica si politica care sa asigure progresul social, economic si cultural al tarii", scrie Melescanu pe Facebook.

"Sunt onorata pentru incredere si pentru responsabilitatea ce mi-a fost incredintata! Le multumesc colegilor, ii felicit si va astept pe toti aceia dintre dumneavoastra care doriti o Romanie unita, respectata si demna sa veniti alaturi de noi!", afirma Gratiela Gavrilescu.

In declaratia de presa sustinuta la sfarsitul sedintei, presedintele interimar al Fortei Nationale, Melescanu, a afirmat: "Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au facut, rezulta ca aproximativ 20% din electorat isi doreste un partid national care sa promoveze interesele romanilor si Romaniei in interior si in exterior. Sunt convins ca vom aduce in Romania un alt mod de a face politica. Nu dorim ca dezbinarea din Romania sa continue, dorim sa contribuim la adunarea tuturor celor care gandesc romaneste."

Referindu-se la orientarea partidului Forta Nationala, Mircea Gainusa, membru fondator al Partidului Forta Nationala si secretar general al formatiunii, a declarat ca Partidul Forta Nationala este un partid national si nationalist luminos.

"Partidul Forta Nationala este un partid national si nationalist luminos, cu reprezentare in Parlamentul Romaniei, are reprezentare in toate judetele tarii si in toate sectoarele municipiului Bucuresti. Partidul Forta Nationala este partidul natiunii romane, este vocea poporului si va reprezenta pentru Romania forta schimbarii, care va arata demnitatea poporului roman.

Partidul Forta Nationala este un partid de gandire exclusiv romaneasca, nu este un partid pivot, coordonat din afara tarii sau de forte oculte din interior. De aceea, partidul Forta Nationala nu trebuie asociat cu nicio formatiune politica existenta, partidul fiind centrat pe problemele tarii si mai putin pe doctrine si ideologii", a afirmat Gainusa.

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii