Melescanu, despre WikiLeaks: Ambasada SUA sa-si revada zona de analiza

Luni, 28 Martie 2011, ora 11:46
2130 citiri

Fostul ministru liberal Teodor Melescanu a declarat, dupa publicarea unor noi telegrame diplomatice americane de catre site-ul WikiLeaks, ca analizele ambasadei americane sunt inexacte si au probleme la capitolul analizei.

"Ambasada americana ar trebui sa-si revada zona de analiza. Va asigur ca nu am avut niciodata depresii inainte de alegeri, am alergat destul de mult, dovada ca am facut un scor bun la alegeri", a declarat Melescanu la Antena 3, comentand o telegrama denumita "PSD, prins in depresii estivale".

Senatorul PNL a mai vorbit si despre alt document, cel in care se vorbeste despre propunerile sale pentru achizitii militare, facute pe vremea cand era ministru al Apararii.

"Niciodata nu am avut alt punct de vedere decat cel care porneste de la ideea ca orice achizitie militara trebuie sa fie un factor de cresterii al cererii pe piata interna (...)Am mostenit 6 sau 7 uzine militare", a adaugat el.

Intrebat despre oligarhii romani cu afinitati pentru Rusia, Melescanu a spus "Nu cunosc asa ceva. Daca exista asemenea elemente, sa fie facute publice".

#Melescanu Wikileaks, #Melescanu Wikileaks ambasada analiza , #stiri Teodor Melescanu