Melescanu: Il bat pe Ponta in turul 2 - ce spune despre o revenire in PNL

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 14:52
4885 citiri
Melescanu: Il bat pe Ponta in turul 2 - ce spune despre o revenire in PNL
Foto: Adevarul Live

Fostul director SIE Teodor Melescanu spune ca premierul Victor Ponta este cel mai redutabil contracandidat la prezidentiale, aratandu-se convins ca il poate invinge pe acesta in turul 2.

"Victor Ponta sunt convins ca face cel mai mare scor in turul intai. In turul 2 il bat eu", a spus Teodor Melescanu, la Adevarul Live, adaugand ca el este un candidat independent.

Totodata, fostul ministru al Apararii se declara convins ca cei din acest domeniu il vor sprijini la prezidentiale.

"Am fost ministru al Apararii si am lasat o buna amintire celor din sistem, nu vad de ce nu m-ar sprijini si ei. Orice persoana poate sa-si manifeste sprijinul. Nu eu ma asociez celor care strang semnaturi, sunt oameni care isi vor manifesta acordul cu persoana mea", a precizat fostul senator PNL.

Melescanu si-a depus candidatura: Cine l-a ajutat sa stranga semnaturile (Video)

De asemenea, acesta a explicat si ca a fost "o incercare de a constitui o alianta cu PDS", dar ca aceasta nu a fost acceptata de tribunal.

"Acesti oameni care incepusera sa stranga semnaturi au decis sa ma sprijine in continuare, dar eu sunt candidat independent, oricine doreste sa ma sprijine este binevenit", a spus Melescanu, cu toate ca, intre timp, presedintele interimar al Partidului Dreptatii Sociale (PDS), Traian Rece, a anuntat, miercuri, ca ii retrage sprijinul acordat fostului sef al SIE.

Melescanu, lasat din brate de PDS: S-a dezis de noi! I-au facut liberalii o oferta

In alta ordine de idei, Teodor Melescanu s-a declarat in favoarea ideii ca mandatul presedintelui sa coincida cu cel al parlamentarilor: "Eu candidez pentru un mandat de cinci ani. Daca se realizeaza aceasta intelegere, cred ca ar trebui sa aplicam inca din 2016. Voi colabora impreuna cu toti cei care doresc organizarea acestor alegeri din 2016".

Melescanu: N-am fost nici ofiter acoperit, nici descoperit. As fi spus daca as fi fost

Totodata, intrebat daca va lucra cu Victor Ponta premier sau va face o noua majoritate, fostul ministru al Apararii a raspuns: "Acest premier nu poate sa cada decat in urma votului de neincredere in Parlament. Urmatorii doi ani vor fi cruciali pentru noi, ne vom lamuri care sunt masurile pe care trebuie sa le luam. Romania la ora actuala, la nivel macroeconomic, sta bine. Ca sa faci un asemenea lucru ai nevoie de o majoritate mai larga decat 50+1. Daca se intampla un vot de neincredere nu trebuie sa cada si sa o luam iar de la capat".

Despre o posibila revenire in PNL: Potrivit Statului, poti oricand sa te reinscrii

Fostul senator PNL a explicat ca a fost suspendat din PNL, potrivit Statutului acestui partid, cand a devenit sef al SIE, in luna februarie 2012, inlocuindu-l pe Mihai Razvan Ungureanu. Intrebat daca redevine membru liberal, dupa demisia din fruntea serviciului de informatii, Melescanu nu a respins acest lucru.

"Dupa Statut, poti oricand sa te reinscrii in PNL. In actualele conditii cel mai important e sa ii am alaturi pe cei care gandesc in viziune liberala", a mai declarat fostul sef al SIE.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Melescanu candidat prezidentiale, #Melescanu tur 2 Ponta, #Melescanu inscriere PNL, #Melescanu semnaturi candidatura , #Victor Ponta
Comentarii