Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Terase la benzinării amenajate cu pergole retractabile. Beneficii pentru activitatea comercială

Advertorial
Joi, 14 Aprilie 2022, ora 18:07
5733 citiri
Terase la benzinării amenajate cu pergole retractabile. Beneficii pentru activitatea comercială
FOTO: pergole-retractabile.ro

În zilele noastre, benzinăriile sunt mai mult decât o sursă de alimentare cu combustibili. Astăzi, în cadrul multor benzinării poți beneficia de o mulțime de produse și servicii conexe, poți lua masa sau o simplă gustare alături de cafea și te poți recupera și relaxa după un drum lung pe care îl parcurgi în mașină. Pentru asta, există benzinării care au investit în spațiile lor exterioare, construind spații de relaxare moderne. Despre terase la benzinării amenajate cu pergole retractabile și beneficii ale pergolelor pentru activitatea comercială a benzinăriilor, vorbim în rândurile de mai jos.

Pergolele retractabile, un plus de valoare chiar și pentru benzinării

Și benzinăriile sunt spații comerciale, în afara distribuirii de combustibili necesari tuturor. Iar ca un spațiu comercial să funcționeze, are nevoie de investiții care să-i aducă valoare. Un plus de valoare important pentru locațiile cu benzinării este acum terasa, pe care mulți administratori de benzinării o reamenajează cu tot mai multă atenție.

O modalitate de reamenajare foarte des întâlnită pentru terasele benzinăriilor este acoperirea cu pergolă retractabilă, o soluție ce satisface nevoia de terasă protejată în orice sezon. La fel, orice sistem modern ce oferă în același timp spațiu, funcționalitate și protecție, este perfect adaptabil și util pentru terasele de benzinării.

Pergolele retractabile sunt o alegere potrivită pentru astfel de locații din mai multe puncte de vedere. Mai jos ai câteva aspecte importante ce țin de pergole cu acoperiș retractabil și motivele pentru care sunt niște construcții potrivite pentru benzinării:

Certificare și atestare ISU

Siguranța este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre o astfel de locație. Iar luarea în calcul a siguranței și pe terasa unei benzinării este benefică nu doar pentru locație cât și pentru clienții săi.

Pergolele retractabile sunt realizate din materiale ignifuge, testate în condiții dure de utilizare, și atestate pentru utilizare în siguranță. Companii precum Sun Leader cunosc deja importanța unor construcții sigure, atestate, și oferă certificate aprobate de autoritățile competente (ISU) care însoțesc pergolele retractabile pentru terase.

Dacă administrezi o benzinărie și vrei să demarezi un proiect cu pergola retractabila pentru terasa, colaborează cu o astfel de companie care îți poate proiecta o construcție sigură și certificată. Iar faptul că aceste pergole sunt considerate construcții ușoare, demontabile și temporare este un pont bun pentru obținerea unei autorizații de construire.

Materiale și materii prime

Siguranța despre care povesteam mai sus poate fi obținută doar cu materiale și materii prime sigure, de calitate și rezistente. Astfel de pergole sunt realizate cu structuri de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, elemente de prindere din oțel inoxidabil și acoperișuri retractabile impermeabile, ignifuge și izolatoare. Fiecare detaliu important precum garniturile de etanșare dintre lamelele de aluminiu, stratul interior protector de carbon din membrana PVC sau procesele de fabricare, duc împreună la un produs finit de calitate.

Design și aspect vizual

Modul în care arată o astfel de terasă nu este, cu siguranță, cel mai puțin important factor de decizie în reamenajare. Pergolele reușesc să bifeze și nevoia de echilibru estetic, datorită diversității de modele și culori, forme și prinderi, sau variații de accesorii cu care vin la pachet.

Utilizare și funcționalitate

Sistemul de iluminare integrat, controlul electric prin telecomandă sau chiar aplicație mobilă, accesoriile precum sistemele de închidere cu sticlă glisantă sau sisteme de umbrire conexe – toate aduc pergolelor utilizarea facilă de care e nevoie și o funcționalitate de terasă All seasons.

Asta înseamnă că o asemenea variantă de acoperire a terasei, alături de accesoriile potrivite, te ajută să folosești terasa în orice anotimp. Aspect deloc de trecut cu vederea, ținând cont de faptul că oamenii ce pot reprezenta potențiali vizitatori ai terasei trec pragul unei benzinării de dimineața până seara și în orice zi sau lună din an.

Construcție ușoară și demontabilă

Ce faci dacă dorești să relochezi benzinăria pe care o administrezi? Sau dacă locația se închide însă tu îți dorești să iei pergola cu tine la o nouă destinație? Datorită faptului că aceste pergole sunt niște construcții ușoare, temporare și demontabile, realizate cu structuri de aluminiu ușor de manevrat, ele se pot reloca cu ușurință atunci când situația o cere.

Prin urmare, cu sprijin profesionist și consultanță constantă, o pergolă retractabilă poate fi demontată de la locul instalării inițiale și montată din nou într-o altă locație.

Investiție pe termen lung

Acoperirea unei terase cu o pergolă retractabilă nu este o cheltuială, ci o investiție. Și una pe termen lung, chiar. Utilizarea în orice sezon, materialele de calitate, confortul și protecția pe care le oferă – fac ca acest tip de investiție să merite efortul. Iar rezultatele se întorc și vorbesc de la sine datorită acestor beneficii pentru activitatea comercială. Chiar și când vine vorba de terase la benzinării amenajate cu pergole retractabile!

Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
#terase, #benzinarii, #pergole , #stiri afaceri