Cum să alegi geamurile termopan în funcție de stilul locuinței tale?

Advertorial
Joi, 23 Iunie 2022, ora 17:34
9110 citiri
Cum să alegi geamurile termopan în funcție de stilul locuinței tale?
FOTO: izotec.ro

Te-ai mutat de curând într-o locuință nouă sau vrei să renovezi casa în care stai. Înseamnă că este vremea să-ți schimbi geamurile și să treci la modele mai bune, potrivite cu stilul pe care îl are apartamentul sau vila ta. Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile pentru alegerea celor mai bune ferestre cu geam termopan, în funcție de arhitectura locuinței și de designul interior.

Alege geamuri termopan de mari dimensiuni pentru locuințe în stil minimalist

Ai nevoie de cât mai multă lumină naturală, pentru un stil de viață sănătos și o stare de spirit excelentă. Poți obține aceste lucruri prin montarea unor ferestre de mari dimensiuni, prevăzute cu pachete de sticlă de tip tripan, adică cu 3 foi de geam termopan.

Aceste ferestre se potrivesc la locuințe moderne, în stil minimalist, cu influențe scandinave. Casele viitorului sunt construite cu grijă pentru mediul înconjurător, de aceea țin seama de eficiența energetică a fiecărei camere.

Soluția optimă este să combini sticla 4 anotimpuri (4S) cu sticla Low Emissivity (Low-E). Astfel te vei bucura de temperaturi agreabile atât în sezonul cald, cât și pe timpul iernii. Zgomotele de afară nu te vor mai deranja când te odihnești sau lucrezi. Vrei să dai o petrecere? Nu mai ai probleme cu vecinii, poți să dai muzica mai tare!

Montează ferestre cu 3 garnituri de izolare la casa ta de vacanță

Cabana ta de la munte sau vila de la mare se remarcă printr-un stil arhitectonic tradițional sau poate că ai ales un design mediteranean. Oricare ar fi aspectul cuibului tău de vacanță, trebuie să asiguri o izolație foarte bună la nivelul ușilor și ferestrelor.

Umezeala, vântul, frigul de peste iarnă, toate acestea afectează pereții exteriori și diminuează confortul termic din interiorul locuinței. Plătești mai mult la facturile pentru energie, din cauză că pierderile de căldură sunt mari. În timp apar mucegaiuri, condens și igrasie.

Ca să rezolvi această problemă, alege geamuri termopan cu 3 garnituri de izolare, profil PVC de 74mm și 6 camere la interior. Alege furnizorii potriviți, ca să cumperi ferestre cu 3 garnituri, la prețul ferestrelor cu 2 garnituri. Astfel faci o investiție bună pentru casa ta de vacanță, atât din punct de vedere financiar, cât și al izolației termice.

Instalează la ferestre termopan feronerie antiefracție, pentru o locuință mai sigură

Oricare ar fi stilul locuinței tale, ai nevoie de elemente constructive care să consolideze siguranța pentru toți membrii familiei, în living, dormitoare, bucătărie, în baie, pe balcon sau pe terasă.

Ferestrele și ușile sunt cele mai vulnerabile puncte din casă, locurile prin care încearcă să pătrundă răufăcătorii. Ca să previi astfel de situații, montează la geamuri piese de siguranţă din oţel dur. Acestea blochează cerceveaua în toc și împiedică intrarea prin efracţie.

Achiziționează de la furnizori specializați în termopane premium modele de ferestre cu echipare de siguranță de nivel maxim RC3. Vei avea tâmplărie termopan cu dotări de top: mâner cu cheiță, sticlă de siguranță, sisteme de feronerie din oțel cu cel puțin 16 puncte de închidere.

Aceste elemente de siguranță au un design discret, așa că se potrivesc la stilul casei tale, nu strică aspectul fațadei, eleganța balconului sau a terasei.

Ia în considerare sfaturile prezentate și alege ferestre termopan de calitate superioară, ca să pui în valoare frumusețea locuinței tale și să-i asiguri nivelul maxim de confort.

Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
#termopan, #geamuri termopan, #alegere geamuri , #proiecte constructii