Șoferul care a apucat să conducă doar 3 ore mașina abia cumpărată. Accidentul teribil în care a fost implicat noul model Tesla VIDEO

Marti, 28 Februarie 2023, ora 15:17
5299 citiri
Șoferul care a apucat să conducă doar 3 ore mașina abia cumpărată. Accidentul teribil în care a fost implicat noul model Tesla VIDEO
Cum arăta mașina după accident FOTO captură YouTube

Preluarea unei mașini noi este probabil cea mai interesantă parte a experienței de șofer, dar pentru un bărbat, ziua în care și-a luat noul Tesla Model S s-a transformat într-un coșmar foarte rapid.

Jeremaine a preluat mașina la ora 9:30 și doar trei ore mai târziu, Modelul său S a fost implicat într-o coliziune care a fost capturată de sistemul TeslaCam al vehiculului.

După ce a ridicat mașina din Pennsylvania, fericitul proprietar al modelului S o conducea pe autostrada spre Shreveport, Lousiana. A preferat să facă această călătorie cu mașina sa nou-nouță, în loc să plătească 1.400 de dolari pentru taxe de transport, dar avea să regrete această decizie doar câteva ore mai târziu.

După cum arată video-ul filmat de camerele mașinii, totul mergea bine până când un șofer a apărut din senin în fața lui.

În mod șocant, șoferul mașinii Honda Accord nu a făcut niciun efort pentru a evita impactul devastator, așa că proprietarul Tesla Model S a virat imediat pe banda dreaptă.

Din nefericire, Tesla a fost aruncată în bariera autostrăzii înainte de a fi strivită de camion.

Accidentul a avut loc la 12:20 p.m., ceea ce înseamnă că Jeremaine s-a bucurat să conducă noua sa mașină pentru mai puțin de trei ore. Din fericire, Tesla Model S i-a protejat viața în ciuda accidentului grav.

Întregul capăt din față a fost smuls de pe Tesla, anvelopele au fost smulse de pe roți și toate airbag-urile declanșate, scrie insideevs.com.

Potrivit celor de la canalul Wham Baam Teslacam, care a distribuit imagini ale accidentului pe YouTube, Jeremaine va cumpăra probabil un alt Tesla, odată ce reclamația sa de asigurare va fi rezolvată.

#tesla, #masina noua, #accident, #ghinion, #Sofer , #accidente rutiere