Înapoi la listarea arhivei

05 Ianuarie 2011 - Andrei Capusan si-a reziliat contractul cu Energia Rovinari

Echipa de baschet Energia Rovinari a ajuns la un acord cu jucatorul Andrei Capusan, component al nationalei Romaniei, in privintarezilierii amiabile a contractului.

05 Ianuarie 2011 - Anamaria Cirlig, matematiciana care picteaza cu pasiune

Eleva de exceptie, medaliata cu aur la Concursul National de Evaluare, isi da masura talentului in fata sevaletului, vernisandu-si deja prima expozitie personal.

05 Ianuarie 2011 - Sindicatele vor un miliard pe cap de disponibilizat

Sindicalistii din minerit si energie cer un miliard de lei vechi pentru fiecare disponibilizat ca sa accepte planul de concedieri colective propus de Constantin Balasoiu, cel mandatat de ministrul

05 Ianuarie 2011 - Dermatologul i-a bagat pe gat medicamente la pret triplu

Un barbat din Rosia de Amaradia il acuza pe doctorul dermatolog Constantin Davidescu de faptul ca l-a indrumat intentionat spre o farmacie de aproape trei ori mai scumpa decat altele din oras.

05 Ianuarie 2011 - Propunerile lui Andrei in cazul desfiintarii unor spitale

Prefectul Liviu Andrei va prezenta la minister situatia spitalelor din Gorj, dupa ce ieri a fost o intalnire unde s-a decis in linii mari ce se va intampla cu unitatile spitalicesti.

05 Ianuarie 2011 - Locuintele ANL, vandute incepand din februarie

Municipalitatea anunta ca in maxim o luna locuintele ANL vor fi scoase spre vanzare.

05 Ianuarie 2011 - Vezi cate mamici au platit pentru celule stem

Doar saizeci de gorjence au vrut sa li se recolteze celule stem la nastere. De vina pentru acest fenomen mai este si faptul ca recoltarea celulelor stem este un procedeu costisitor ajungand la o mie

05 Ianuarie 2011 - Medicii de familie "vand" adeverinte pe euro

Medicii de familie gorjeni au in 2011 tarife dupa placul fiecaruia astfel ca preturile pentru serviciile nedecontate de Casa Judeteana de Sanatate difera de la un cabinet la altul.

05 Ianuarie 2011 - Fonduri pentru un centru al persoanele cu handicap la Targu-Jiu

Primaria Targu Jiu va amenaja un Centru de zi pentru persoanele cu handicap intr-o fosta centrala de cartier din zona Mioritei. Sute de tineri si adulti cu dizabilitati vor beneficia de consiliere

05 Ianuarie 2011 - De frig, zeci de persoane s-au refugiat la adapostul social

Peste 20 de persoane fara adapost s-au refugiat la Casa Iris din Targu Jiu din cauza frigului de afara. Cele mai multe persoane sunt gasite pe strada si aduse in adapostul social de Politia Locala.

05 Ianuarie 2011 - Coco Paun si tiganii, scandal pe palat in Meteor

Fostul cap al lumii interlope din municipiu, Coco Paun, a ajuns acum la cutite cu o familie de romi din cartierul Meteor, disputa fiind generata de un palat pe care il revendica ambele parti.

05 Ianuarie 2011 - Pandurii infirma transferul lui Matei la Steaua

Oficialii clubului Pandurii sustin ca nici nu au discutat cu cei de la Steaua despre transferul fundasului Gabriel Matei din vara si ca nici nu s-a facut nici o oferta pentru jucator.

05 Ianuarie 2011 - Capusan a reziliat contractul cu Energia Rovinari

Energia Rovinari urmeaza modelul echipei de handbal si trece la reducerea de contracte si schimbarea obiectivelor.

05 Ianuarie 2011 - Elevi transportati la scoala ilegal

Aproape jumatate din microbuzele scolare din judetul Gorj circula ilegal, fara a detine certificate de transport. In timp ce unii dintre primari gasiti cu nereguli de reprezentantii Autoritatii

05 Ianuarie 2011 - Ruset si Gruescu, contraziceri privind reluarea alegerilor

Vorbesc toti si se inteleg separat. Cam asa stau lucrurile in organizatia PDL de la Gorj.