Înapoi la listarea arhivei

03 Iulie 2013 - 30 de persoane vor fi audiate in cazul de evaziune din Gorj. Prejudiciul se ridica la doua milioane euro

Treizeci de persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani vor fi duse la audieri la sediul DIICOT din Targu Jiu, in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri dimineata, spun

03 Iulie 2013 - Scandal la Pandurii! Lui Condescu i se cere demisia: "Refuza sa ne prezinte actele clubului!"

Locul 2 in Liga 1 si calificarea in Europa League nu a garantat linistea la Pandurii. In pragul startului preliminariilor, presedintelui Marin Condescu i se cere demisia!

03 Iulie 2013 - Ion Calinoiu, nemultumit de intarzierea investitiilor angajate de CJ Gorj

Angajatii Consiliului Judetean Gorj (CJ) si directorii din cadrul serviciilor institutiei au fost reuniti, la inceputul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte care s-a dorit a fi una de verificare

03 Iulie 2013 - Comerciantii de haine si incaltaminte, amendati de comisarii CJPC

Un numar de 20 de operatori economici din judetul Gorj au fost amendati de catre comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj (CJPC).

03 Iulie 2013 - Scandalurile se tin lant in PRM Gorj!

Pucistii din PRM l-au pus presedinte al Organizatiei Gorj pe Dumitru Dascalu.

03 Iulie 2013 - Cumatrul lui Telu Pirvulescu, afaceristul Sulugiu, retinut pentru camatarie si santaj

Controversatul om de afaceri Gabriel Constantin Sulugiu a fost retinut, ieri, de catre politisti, fiind acuzat de comiterea infractiunilor de camatarie si santaj.

03 Iulie 2013 - Disponibilizatii Sind Jilt, preluati de Minprest, numai daca CEO va bugeta locuri

Directorul Minprest Rovinari spune ca preluarea salariatilor de la Sind Jilt depinde in totalitate de banii de la Complexul Energetic Oltenia.

03 Iulie 2013 - Alesi pentru un mandat de patru ani la conducerea CEO

Supraveghetorii CE Oltenia vor incheia contracte de mandat pe o perioada de patru ani.

03 Iulie 2013 - CE Oltenia poate sa incheie contracte fara licitatii!

Parlamentarii au decis scoaterea companiilor de stat din categoria autoritatilor contractante.

03 Iulie 2013 - Energia Pandurii mai spera la Acatrinei

Pentru postul de inter dreapta, Energia a negociat si este foarte aproape de a semna cu lituanianul Tomas Eitutis, jucator de nationala ce a evoluat in Spania si Austria si care este gata sa bifeze

03 Iulie 2013 - Pandurii, echipa cu lipici

Portarul Buchta vrea sa ajunga la echipa vicecampioana a Romaniei

03 Iulie 2013 - La sase luni de la moartea sa, Troita in cinstea regizorului Sergiu Nicolaescu

Regizorul Ioan Carmazan a declarat pentru Impact in Gorj ca pe 8 iulie va fi o zi speciala, atat pentru iubitorii de film romanesc cat si pentru oamenii care l-au cunoscut pe Sergiu Nicolaescu.

03 Iulie 2013 - Invatamantul postliceal revine dupa sapte ani la Rovinari

Dupa circa sapte ani de pauza, Liceul "Gheorghe Tatarescu" din Rovinari va avea in anul scolar viitor si 3 clase de invatamant postliceal.

03 Iulie 2013 - Judecatorii anunta azi daca Ciurel ramane director

Tribunalul Gorj va da astazi solutia in procesul intentat de Fondul Proprietatea Complexului Energetic Oltenia (CEO), ca urmare a numirii lui Laurentiu Ciurel in functia de manager profesionist.

03 Iulie 2013 - Ce angajari se fac la stat in judetul Gorj

Doua primarii si doua institutii au nevoie sa angajeze functionari publici, in urmatoarea perioada avand loc concursurile.

03 Iulie 2013 - Trei firme vor sa concesioneze strandul de la Turceni

Noul strand din Turceni nu va fi dat in functiune in acest sezon estival, pentru ca nu a fost terminat la timp.

03 Iulie 2013 - Si-au pierdut locul de munca la Minprest

Un numar de 11 persoane si-au pierdut locul de munca de la Minprest Rovinari, a declarat primarul din Rosia de Amaradia, Liviu Cotojman.

03 Iulie 2013 - Privatizarea majoritara a CE Oltenia, pe lista intelegerilor cu FMI

Guvernul Romaniei si Fondul Monetar International au publicat ieri Scrisoarea de intentie semnata la Bucuresti si Memorandumul de politici economice si financiare.

03 Iulie 2013 - PRM Gorj - partid mort, cu doi presedinti

Gheorghe Bucalaete nu mai este de luni presedintele interimar al PRM Gorj, fiind demis de noul Birou Permanent al partidului, cel care l-a demis acum doua saptamani si pe Corneliu Vadim Tudor.

03 Iulie 2013 - Nu se inteleg la bani, Bacila merge la Pandurii II

Pandurii vor sa scape de Cosmin Bacila, dar nu pot momentan. Mijlocasul mai are un an de contract si nu accepta rezilierea decat daca primeste o anumita suma de bani in compensatie.

03 Iulie 2013 - Inca un om de afaceri gorjean, in arestul IPJ

Gabriel Constantin Sulugiu, patron al unor firme cu sediul in Balesti, a fost retinut aseara de politisti, pentru infractiuni de natura economica. Acesta s-a prezentat la audieri la sediul

03 Iulie 2013 - Spitalul din Targu-Jiu risca sa ramana fara un vaccin important!

Atentie pe stoc mai este doar o doza de antidot

03 Iulie 2013 - Incasari de zeci de milioane la Sacelu

In curand turistii care vin sa se delecteze si sa-si petreaca timpul liber la Statiunea Sacelu vor avea si un loc special amenajat unde vor putea servi masa.

03 Iulie 2013 - Intalnire de gradul zero Stabilitatea locurilor de munca din CEO, subiect de discutie la Capitala!

Primarul municipiului Targu-Jiu Florin Carciumaru impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Gorj Ion Calinoiu asteapta sa se intalneasca, pe parcursul acestei saptamani, cu premierul Victor Ponta.

03 Iulie 2013 - Bucalaete se bate cu Dascalu pe sefia PRM Gorj

Circ la PRM Gorj. Organizatia judeteana are un nou sef, pe Dumitru Dascalu. Gheorghe Bucalaete, presedintele interimar al PRM Gorj, pana la aceasta data, nu recunoaste schimbarea sa din functie.

03 Iulie 2013 - Padurar sef, retinut de politisti pentru 24 de ore

Seful unui District din cadrul Ocolului Silvic Tismana a fost incatusat de politistii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Gorj.

03 Iulie 2013 - SUBIECTE BAC 2013 / Peste 4.200 de elevi din judetul GORJ dau miercuri examenul de Bacalaureat la Matematica

Examenul de Bacalaureat 2013 continua miercuri, 3 iulie, cu proba scrisa la Matematica, la care sunt asteptati sa participe 4.201 elevi din judetul Gorj, inscrisi pe listele de Bac 2013.

03 Iulie 2013 - Peste 600 de elevi din judetul Gorj dau miercuri examenul de Bacalaureat la Istorie

Examenul de Bacalaureat 2013 continua miercuri, 3 iulie, cu proba scrisa la Istorie, la care sunt asteptati sa participe 688 de elevi din judetul Gorj, inscrisi pe listele de Bac 2013.