Înapoi la listarea arhivei

26 Octombrie 2013 - Carciumaru: "Proiectantului i-a fost necaz ca nu a fost lasat sa efectueze lucrarile la Poarta Sarutului"

Primarul Florin Carciumaru, s-a aratat indignat de scandalul izbucnit ieri la Targu Jiu inainte de receptia lucrarilor de restaurare de la Poarta Sarutului.

26 Octombrie 2013 - Povestea trista a unui fost cadru universitar, ajuns om al strazii

Luminita Nastovici a lucrat ca inginer in Armata, a fost cadru didactic la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" si "Transilvania" din Brasov, fiind autoare a 22 de volume de studii economice.

26 Octombrie 2013 - Pustai: "Sa fim realisti! Nu mai avem sanse la calificare!"

Confruntarea istorica din Europa League le-a sters optimismul din suflet pandurilor.

26 Octombrie 2013 - Cristian Busoi prezent la Carbunesti

Cristian Busoi, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a vizitat in aceasta dimineata Spitalul Orasenesc de la Targu-Carbunesti. Acesta a promis ca in perioada urmatoare va avea in

26 Octombrie 2013 - Ziua Armatei Romane, sarbatorita si la Targu Jiu

Ziua Armatei a fost marcata si in municipiul Targu Jiu printr-o serie de manifestari care au avut loc in Piata Prefecturii. Cadre militare, oficialitati ale judetul, veterani, dar si simpli cetateni

26 Octombrie 2013 - Receptia Portii Sarutului a fost semnata cu scandal

In ciuda scandalului privind receptionarea lucrarilor de restaurare de la Poarta Sarutului, procesul de verbal de receptie a fost semnat de reprezentantii Institului National al Patrimoniului.