A participat la fabricarea in Romania a munitiei omologate NATO. "Dupa Colectiv se acorda o importanta mai mare securitatii la incendiu"

Sursa: Adevarul
Duminica, 09 August 2020, ora 05:49
31 citiri
Un colonel in rezerva din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj a participat la fabricarea, pentru prima data in Romania, a munitiei NATO de diferite calibre. Mihai Popa s-a angajat in anul 1986, dupa terminarea liceului, ca orice tanar din localitatea Bumbesti Jiu, in cadrul Uzinei Mecanice Sadu, care functioneaza din perioada celui de-Al doilea Razboi Mondial. A lucrat ca la inceput ca sculer-matriter. Dupa ce a capatat experienta, a inceput sa activeze in cadrul unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.