Cabana unui om de afaceri gorjean, mistuita de foc

   

Necaz mare pentru omul de afaceri gorjean Ion Firiza din Targu Jiu. Cabana sa turistica din Valea Jiului s-a facut scrum, luni dimineata, in urma unui incendiu violent.
Patru persoane erau cazate in momentul declansarii incendiului, pompierii militari intervenind dupa ce au fost anuntati cu mare intarziere, in zona nefiind semnal la telefoanele mobile pentru apeluri la 112.

"Cea mai veche cabana din zona de vest a Vaii Jiului a ars in aceasta noapte. La ora 03:16, in noaptea de 28 spre 29 iunie, a fost anuntat la serviciul 112 un incendiu la cabana Cheile Butii din localitatea Campul lui Neag. 20 de pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma s-au deplasat la fata locului unde incendiul se manifesta generalizat pe toata suprafata cabanei. Patru persoane cazate in acel moment sau autoevacuat, o victima fiind transportata la spitalul din Lupeni cu o masina proprietate personala, cu arsuri la membrele inferioare si superioare. Din cauza zonei izolate, fara semnal telefonic, incendiul a fost anuntat din pacate mult mai tarziu. A ars cabana pe o suprafata de 500 de mp, cauza probabila fiind un scurt circuit electric. Actiunea de stingere a fost ingreunata de cantitatea de material lemnos din constructia cabanei precum si de lipsa apei cu presiune din zona, cel mai apropiat hidrant fiind la 5 km distanta de focar, pompierii militari reusind sa alimenteze cu apa autospecialele din lacul din apropiere", a informat ISU Hunedoara.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 11:56
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor