Condamnari in dosarul furtului de 44.000 de euro de la Tismana

   

Doi tineri au fost condamnati miercuri de Judecatoria Targu Jiu in dosarul furtului a 44.000 de euro dintr-o locuinta din Tismana. Furtul s-a produs in luna decembrie, iar unul din tinerii acuzati ca ar fi autorul acestei infractiuni este ruda cu pagubitii. Mai exact, acesta a venit in vizita la mama sa care s-a recasatorit cu un barbat din Tismana si a plecat cu tot cu banii pe care i-a gasit in casa.
Judecatoria Targu Jiu a dispus, miercuri, pedepse de cate un an si patru luni pentru fiecare dintre inculpati. Gheorghe Condrea Serban si Zoro Madalin Oprica au fost gasiti vinovati de magistrati dupa ce si-au recunoscut faptele si au cerut sa fie judecati prin procedura simplificata, beneficiind de reducerea pedepsei. Condamnarile sunt cu suspendare. Condrea si Oprica trebuie sa isi despagubeasca victima cu circa 8500 de euro, dupa cum a dispus instanta de judecata, sentinta magistratilor nefiind una definitiva.

In prima faza a fost prins doar un suspect, apoi si doi complici ai acestuia, dar numai unul a fost condamnat. "In baza probatoriului administrat, a reiesit faptul ca cei doi ar fi participat cu tanarul de 25 de ani la savarsirea furtului banilor, cei in cauza fiind retinuti pentru 24 de ore si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj", transmitea IPJ Gorj la inceputul anului.

Decizia instantei de la Targu Jiu este cu drept de apel in zece zile de la comunicare.
Joi, 21 Mai 2020, ora 16:15
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor