Copiii cu dizabilitati infectati cu Covid s-au vindecat. Masuri noi in centru!

   

Vesti bune de la Protectia Copilului Gorj. Toti cei opt copii infectati cu Covid 19 s-au facut bine si au revenit in centru. Este vorba de copii cu dizabilitati care au ajuns in Spitalul de Urgenta din Targu-Carbunesti la sfarsitul lunii mai. Si infirmierele de la acelasi centru care au fost testate pozitiv s-au vindecat de coronavirus.
Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj au transmis ca atat copiii, cat si salariatele sunt bine.

"Toti cei 8 copii din centrul rezidential subordonat Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj, care au fost internati la Spitalul suport COVID-19 din Targu-Carbunesti, la sfarsitul lunii mai, au fost declarati vindecati si externati, revenind in centru. De asemenea, au fost externate si angajatele centrului rezidential. In continuare, se impune mentinerea vigilentei in toate centrele subordonate DGASPC Gorj, prin purtarea permanent de catre angajati a mastilor chirurgicale si folosirea tuturor materialelor de protectie (manusi, halate, viziere, solutii dezinfectante).

In plus, este obligatoriu sa se mentina termometrizarea zilnica, si ori de cate ori este nevoie, a beneficiarilor (copii si adulti), precum si a angajatilor care isi desfasoara activitatea in aceste centre", a transmis Laurentiu Diaconescu, directorul Protectiei Copilului Gorj.
Marti, 30 Iunie 2020, ora 12:43
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor