Cosmin Popescu, o noua solicitare catre Hidroelectrica si Ministerul Economiei

   

Investitiile hidroenergetice pe Jiu sunt necesare pentru a evita o eventuala catastrofa, iar aceste demersuri trebuie continuate de catre Hidroelectrica si Ministerul Economiei, a afirmat Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj. Acesta va face o noua solicitare in acest sens.
Debitul urias de apa de pe Jiu a creat saptamana trecuta probleme majore in mai multe localitati din Gorj si Hunedoara. Seful Consiliului Judetean Gorj, Cosmin Popescu, spune ca situatia Hidroelectrica este una buna si ca se pot face investitii in privinta finalizarii barajului de la Sadu.

"Acum am vazut cu adevarat de inseamna forta naturii si lipsa unei amenajari de pe Jiu, fiind vorba despre barajul de la Sadu. Am speranta si credinta ca dupa cele intamplate vineri, vom gasi intelegere. Hidroelectrica se afla intr-o situatie financiara buna, iar impreuna cu Ministerul Energiei si cu cel al Apelor isi pot programa o lista de investitii in acest sens. De maine vom incepe discutiile", a spus Cosmin Popescu, la Radio Infinit.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 15:00
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor