Curtea scolii s-a umplut de tractoare. Motivul!

   

Zeci de tractoare au umplut curtea unei scoli din comuna gorjeana Polovragi. S-au aliniat la coada sa fie verificate. Un laborator mobil al celor de la Registrul Auto Roman a ajuns in localitate ca sa faca inspectia tehnica periodica pentru utilaje. Vestea a fost primita cu bratele deschise de toti localnicii, mai ales ca ar fi fost costisitor sa se deplaseze ei cu tractoarele pana la Targu Jiu.
Tractoarele au fost asezate la coada pe o platforma in curtea scolii din localitate si au fost verificate rand pe rand. Numarul de ore de functionare a fost printre lucrurile pe care au vrut sa le afle reprezentantii RAR. "Oamenii au solicitat acest lucru de mai mult timp. Ne bucuram ca am putut sa beneficiem de intelegere din partea celor de la RAR si au trimis aici cateva echipe care verifica toate tractoarele. Au venit aici, s-au strans utilajele aici, iar domnii, specialistii ne-au cerut o platforma betonata. Le-am pus la dispozitie platforma din curtea gradinitei pentru ca stiut este ca nu e activitate acum si, in consecinta, am putut sa stam intr-un spatiu mai retras astfel incat sa nu incurcam nici circulatia rutiera", a spus Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Oamenii s-au bucurat ca nu vor mai fi pusi pe drumuri. Daca nu ar fi avut aceasta posibilitate, ar fi fost nevoiti sa plateasca o platforma care sa aduca tractoarele la Targu Jiu, unde sa le fie facut ITP. "Ne-ar fi costat foarte mult. Sa platim o platforma, ca doar nu puteam sa mergem atatia kilometri pe drumul national pana la Targu Jiu. Incurcam si circulatia, uzam rotile, piesele, tot. E foarte bine si ne bucuram ca avem aceasta posibilitate. Eu am un tractor de vreo 20 de ani. e vechi, dar este conform si ne facem treaba prin gospodarie cu el", a spus un localnic.

"Ne-am dorit foarte mult sa avem posibilitatea asta, mai ales ca acum si avem nevoie de tractoare, sa fie cum trebuie, sa mergem cu ele la camp. Mai este si pandemia asta si nu ne puteam deplasa noi. Cand am auzit ca o sa vina domnii de la RAR, ne-am programat si am venit. Nu folosim tractorul decat in gospodarie, sa avem ce pune pe masa, ce da la vite, sa ne asiguram traiul", a mai spus un alt localnic.

Galerie foto
Joi, 21 Mai 2020, ora 06:55
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor