Dosar penal pentru un tanar ce trebuia sa stea in izolare. A fost la iubita!

   

Politisti din cadrul Politiei Orasului Targu Carbunesti s-au sesizat joi din oficiu cu privire la faptul ca un tanar de 26 de ani, din comuna gorjeana Stoina, nu a respectat obligatia autoizolarii la domiciliu.
"Din verificarile efectuate, a rezultat faptul ca acesta s-a intors din strainatate si a intrat in Romania la data de 18 mai a.c., prin punctul de trecere a frontierei Nadlac, declarandu-si adresa de autoizolare in comuna Stoina. In cursul zilei de ieri, in urma verificarilor efectuate de politisti, a reiesit faptul ca tanarul s-ar fi deplasat pe raza Municipiului Craiova, judetul Dolj", a transmis IPJ Gorj.

Totodata s-a stabilit faptul ca de la intrarea in tara, acesta a intrat in contact cu concubina sa, de 33 de ani, din Municipiul Bailesti, judetul Dolj.

In cauza s-a intocmit dosarul penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in declaratii si zadarnicirea combaterii bolilor.

Totodata, tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea masurii privind izolarea la domiciliu, acesta fiind introdus intr-un centru de carantina, arata IPJ Gorj.
Vineri, 22 Mai 2020, ora 10:16
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor