Doua crese din Targu Jiu, redeschise

   

Autoritatile vor redeschide cresele din municipiul Targu Jiu. Afirmatia a fost facuta de viceprimarul Adrian Tudor. Astfel, parintii isi pot duce micutii la cresa, incepand cu luna iulie.
Doua gradinite cu program prelungit din Targu Jiu isi deschid usile peste cateva zile, insa cu un numar mai restrans de beneficiari. Este vorba despre Cresa Petunia din 9 Mai si Cresa nr. 2 din strada Siretului.

"Am avut o vizita la cele doua crese pe care le pregatim pentru a le deschide in perioada urmatoare. Ele vor fi pregatite pentru data de 1 iulie, insa, cel mai probabil, activitatea acestora nu o sa inceapa in aceeasi zi. Copiii trebuie sa aiba efectuat un set de analize. Va fi si o vizita din partea specialistilor DSP Gorj, pentru a vedea daca ne-a scapat ceva si pentru a primi recomandari. Vor fi cate doua grupe la ambele unitati, de cate 8 copii. De asemenea, locurile de dormit sunt bine delimitate, masutele si scaunele sunt la o distanta de cel putin 2 metri. Temperatura va fi luata si la intrare si la iesirea din cresa", a spus Adrian Tudor, viceprimarul din Targu Jiu.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 17:15
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor