Elevii de la "Magheru" vand martisoare pentru burse

   

Elevii Colegiului Tehnic "Gheorghe Magheru" din Targu Jiu au confectionat in cadrul unor ateliere de lucru martisoare, felicitari si obiecte cadou pentru zilele de Dragobete, 1 si 8 Martie, ce vor fi expuse spre vanzare miercuri, 25 februarie, la sediul institutiei. Proiectul educational derulat sub sloganul "Un zambet pentru tine" este la a VII-a editie.
Proiectul sustinut de Colegiului Tehnic "Gheorghe Magheru" vine in sprijinul elevilor care se afla in iminenta situatie a abandonului scolar din lipsa de bani. "Elevii nostri s-au straduit foarte mult si suntem multumiti de rezultate, mai ales ca si anul trecut acest proiect a fost de succes. Banii obtinuti din vanzarea lor vor constitui burse sociale pentru elevii cu probleme financiare din cadrul scolii si in iminenta situatie de abandon scolar din motive materiale. La expozitie sunt invitati parinti, reprezentanti ai comunitatii locale, reprezentanti ai agentilor economici parteneri si grupuri de elevi din unitati de invatamant", a declarat Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic "Gheorghe Magheru".

Expozitia va avea loc miercuri 25 februarie 2015, ora 12.00, in cadrul institutiei.
Anul acesta, ca o noutate, produsele pot fi achizitionate si online, imagini cu acestea fiind deja postate pe diverse site-uri de profil. Martisoarele nevalorificate in urma expozitiei vor fi oferite angajatilor Artego SA, Marsat SA, dar si ai unor institutii din Targu Jiu. "Dorinta elevilor de a fi aproape de colegii lor aflati in dificultate materiala, precum si rezultatele obtinute in fiecare an, ne motiveaza sa ducem mai departe acest proiect. De asemenea, rezultatele obtinute au condus la inscrierea acestei actiuni in calendarul MEC cu activitatile extrascolare", a spus Buzera.
Joi, 19 Februarie 2015, ora 07:26
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Incepe procesul unui medic gorjean
Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea judecatii pe fond in cazul medicului gorjean Mircea Beuran, ...
Noi cazuri de Covid-19, in Gorj!
Directia de Sanatate Publica Gorj a comunicat in aceasta dupa-amiaza noi cazuri de Coronavirus. Inca ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor