Filip: In CE Oltenia trebuie o restructurare masiva

   

"In Complexul Energetic Oltenia este nevoie de o restructurare masiva!" O spune edilul din Rovinari, Robert Filip, care este convins ca o astfel de actiune ar trebui sa inceapa din randul TESA si al personalului care nu este productiv.
Primarul Robert Filip a comentat, la Targu Jiu TV, noua conducere a companiei si a readus in atentie ca o restructurare in ce priveste personalul din birouri ar fi un punct bun de plecare: "Cred ca in Complexul Energetic Oltenia trebuie sa aiba loc o restructurare masiva nu doar de la TESA, ci si de la oamenii care nu sunt productivi".

"Daca CEO se dezice de grupurile de interese, ar trebui sa duduie", a continuat Filip. "Atata timp cat in jurul lor nu vor mai exista grupuri de interese care sa nu urmareasca doar afaceri, contracte si sa capuseze acest complex. De la minerul de rand pana la Directorat, toata lumea stie ca ei nu sunt eficienti, ca nu au o strategie, ca nu au avut front de lucru, ca scot carbune la preturi mari, ca au angajat sute de oameni care nu fac nimic. Acei oameni sunt pierderi. Daca CEO se dezice de grupurile de interese, ar trebui sa duduie", a incheiat primarul din Rovinari. (A.A.)
Joi, 21 Mai 2020, ora 08:00
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor