FOTO Casuta unui elev sarman pasionat de lectura, renovata de voluntari. "Suntem oameni simpli, nu avem vreo afacere si nu facem politica"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 Iunie 2020, ora 17:45
32 citiri
Valentin Carbunescu are varsta de 13 ani si traieste alaturi de tatal sau intr-o casuta cu pamant pe jos situata intr-o poiana, la marginea unei paduri, din comuna Alimpesti, din judetul Gorj. Baiatul este pasionat de lectura si a citit toate cele aproximativ 200 de carti din biblioteca familiei. Povestea lui a impresionat mai multi gorjeni, care au luat hotararea sa renoveze camera in care traieste. Cea mai fericita zi din viata lui Valentin a fost in urma cu trei ani, cand casuta in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.