In arest pentru 30 de zile

   

Politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu au retinut vineri pentru 24 de ore doi barbati de 34 si 42 de ani, din municipiul Targu Jiu si Craiova, banuiti de savarsirea infractiunilor de lovire si alte violente si violare de domiciliu.
"Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca, in noaptea de 25/26 iunie a.c., cei doi, impreuna cu un alt tanar, de 25 de ani, din Targu Jiu, ar fi patruns, fara drept, in locuinta unui barbat, de 32 de ani, din municipiul Targu Jiu si ar fi exercitat acte de violenta impotriva sa si a sotiei sale, de 35 de ani", a transmis IPJ Gorj.

Intrucat tanarul de 25 de ani se sustragea urmaririi penale, politistii au efectuat cercetari si verificari pentru gasirea sa, fiind dispusa, in lipsa, masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Cei doi retinuti au fost prezentati Judecatoriei Targu Jiu, cu propuneri legale, care a dispus fata de acestia masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile, fiind reintrodusi in arestul IPJ Gorj.

Duminica, tanarul a fost identificat pe raza municipiului Targu Jiu de catre politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si depus in arestul politiei, urmand ca luni sa fie prezentat la Judecatoriei Targu Jiu pentru confirmarea mandatului de arestare pentru 30 de zile, emis pe numele sau.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 22:11
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor