O absolventa de liceu reclama ca i s-au cerut bani pentru a-si obtine actele de studiu: "Ne cer banii pe scaunele pe care tot noi le-am cumparat"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Iulie 2020, ora 08:33
35 citiri
O absolventa a Colegiului National "Spiru Haret" din Targu Jiu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca i s-a solicitat o suma de bani pentru a-si putea ridica fisa de lichidare, care este folosita la obtinerea diplomei de bacalaureat. "Elevii liceului nu primesc semnaturile pentru fisa de lichidare daca nu platesc imbunatatirile din clasele de curs pe care tot ei le-au facut din banii lor. Ne-am cumparat scaune de catedra in decursul anilor de liceu, ni le-au inlocuit cu scaune de lemn pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.