Orban verifica lucrarile la drumul expres. Nu ala promis la Targu Jiu

   

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a verificat sambata stadiul lucrarilor efectuate pe santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti, Tronsonul 2, si s-a declarat multumit.
Pacat ca nu a venit si in Gorj, pentru a vedea ce s-a ales de promisiunile pe care le-a facut in august la Targu Jiu. "In ceea ce priveste Centura Targu Jiu. Dupa cum bine stiti proiectul trebuia finalizat in 2016. Va fi semnat contractul de constructie a restului de lucrari care au mai ramas de executat. Instanta de fond s-a pronuntat si s-a luat decizia sa nu se mai faca apel. In termen de 10 zile sa se semneze contractul. De asemenea, un proiect extrem de important pentru Targu Jiu si Gorj este realizarea drumului expres Craiova-Targu Jiu. Acesta proiect, pana la data de 15 noiembrie va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate. Tot legat de infrastructura rutiera este vorba despre Podul de la Lainici. In data de 8 septembrie va fi semnat contractul pentru a reabilita acest pod", a spus in august Ludovic Orban, premierul Romaniei.

La soseaua de centura s-a deblocat licitatia dar nu se lucreaza, la podul de la Lainici la fel, licitatia pentru drumul expres Craiova-Targu Jiu este tot blocata.

Orban a fost in Gorj cu o tolba de promisiuni in august, cu o luna inainte de alegerile locale.
Sambata, 28 Noiembrie 2020, ora 19:05
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Om de afaceri, rapus de Covid
Un om de afaceri din Gorj a fost rapus de noul coronavirus. Este vorba de Spiridon Dumitru, cel care ...
Omul PNL, pregatit pentru Prefectura Gorj. Demisie in ultima zi din an!
Partidul National Liberal Gorj se pregateste pentru ocuparea posturilor de la varful Prefecturii ...
Inca un gorjean la Ministerul de Finante
Premierul Florin Citu a numit vineri trei secretari de stat la Ministerul Finantelor, iar unul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor