PNL ar putea renunta la Romanescu: "Vom vedea!"

   

Scenarii surpriza sunt aruncate pe scena politica din Gorj. Primarul Robert Filip din Rovinari ar putea sa devina candidatul PNL pentru cea mai importanta primarie din judet, in locul lui Marcel Romanescu. Ipoteza a fost lansata de Ion Fugaru si a fost comentata de cei doi protagonisti. Atat Filip, cat si Romanescu au exclus o astfel de varianta cel putin pentru urmatorul scrutin.
Primarul Marcel Romanescu a declarat ca, in acest an, rocada nu va putea fi posibila pentru ca a fost deja validata candidatura sa la nivel national. Insa edilul admite ca, in politica, orice este posibil. "La acest moment, nu cred ca este posibil tinand cont de faptul ca deja candidatura mea este validata la nivel national, nu numai de organismele de la nivelul judetului Gorj, ci si de Biroul Permanent National. Vom vedea! Nu este niciun fel de problema. Pana la urma, PNL poate sa ia orice decizie, dar odata ce validarea este facuta inclusiv de catre structurile nationale e greu de crezut ca vor mai reveni asupra deciziei. Este posibil orice, respectand statutul PNL, dar vom vedea. Eu nu comentez declaratiile domnului Fugaru. Este strict apanajul PNL", a comentat primarul Targu Jiului, la Radio Infinit.

De partea cealalta, primarul din Rovinari, Robert Filip, a exclus o astfel de varianta si a adaugat ca s-a inscris in partid sa construiasca, nu sa dezbine. "Domnul Romanescu este primarul Targu Jiului si este membru PNL. Este si candidatul pentru alegerile urmatoare si venirea mea in PNL poate sa stranga randurile si nu sa le destrame mai ales ca eu sunt un om de echipa si un om care stie sa construiasca si sa rezolve lucrurile. Multi dau din coada pe langa aceste conflicte si le mai si amplifica, dar stiu ca echipa PNL Gorj din care fac parte si Robert Filip, si Marcel Romanescu, si Dan Vilceanu va fi o echipa care va schimba culoarea judetului si care va face o treaba extrem de buna in acest judet", a mai spus primarul Robert Filip. (A.A.)
Vineri, 22 Mai 2020, ora 08:52
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor