Reactia lui Weber dupa plecarea lui Carciumaru din PSD

   

Plecarea lui Florin Carciumaru din Partidul Social Democrat catre formatiunea politica a lui Victor Ponta, Pro Romania, a fost comentata de cei care nu l-au mai sustinut pe acesta pentru un nou mandat.
Dupa decizia lui Carciumaru de a se alatura lui Victor Ponta, liderul PSD de la Gorj, Mihai Weber, spune ca nu intelege acest lucru, mai ales ca senatorul tot aducea critici la adresa liderilor Pro Romania.

"Este surprinzatoare decizia pe care a luat-o domnul Carciumaru. Din cate stiu eu, domnul Carciumaru nu avea o parere tocmai buna despre Victor Ponta sau despre colegul lui. Mereu a considerat ca au tradat PSD-ul si de asta sunt surprins. Este decizia pe care o ia fiecare. Nu vad ce folos i-ar aduce, poate doar niste promisiuni pe viitor. Nu vad de ce ar fi facut asta, a fost un om de foarte mult timp in PSD, a condus acest partid, a muncit, dar si partidul i-a oferit anumite satisfactii. Imi pare rau ca a ajuns la aceasta concluzie. Poate cine stie cu ce promisiuni a fost ademenit, dar eu am considerat ca a depasit faza de suparare. Am crezut ca a inteles. Am avut discutii cu dansul, il asteptam sa vina de la Bucuresti. De asta ma surprinde aceasta decizie", a spus Mihai Weber, la Radio Infinit.

Florin Carciumaru, prezent in cadrul unei conferinte de presa la Pro Romania, sustinuta de Alin Vacaru si Victor Ponta, si-a explicat decizia, afirmand ca este o bucurie ca va face parte dintr-un partid mai tanar.

"Esin sa multumesc domnului Ponta si domnului Vacaru, pentru invitatia si insistenta dumnealor de-a lungul anilor pentru ca astazi sa fac acest pas, sa ma inscriu in Pro Romania. Pentru mine este o mandrie ca pot sa vin intr-un partid tanar, de centru stanga, langa oameni tineri, care efectiv au lucrat langa mine atunci cand au facut primii pasi in politica. Ei erau tineri aspiranti, eu primar si presedinte al PSD Gorj", a spus Carciumaru.

Tot senatorul social-democrat i-a adus cuvinte de lauda lui Victor Ponta: "Sunt sigur ca vom avea rezultate pentru ca ii cunosc foarte bine. Victor Ponta in calitate de om politic, prim ministru, a demonstrat si o va face si pe viitor. Daca in 2016 PSD a reusit sa castige alegerile cu un procent istoric, foarte mult acel procent ii este datorat lui Victor Ponta. Este singurul lider politic care poate sa reprezinte Romania atat pe plan national, cat si extern", a mai afirmat Carciumaru.
Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 22:00
Sursa: Pandurul

Pandurul
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor