S-a stins o cunoscuta si iubita profesoara din Gorj

   

Din jocul vietii, astazi a iesit pentru totdeauna, unul dintre cei mai buni prieteni ai adolescentilor, un apropiat al sufletelor lor, ea insasi un copil.
Daruire, bunatate si o dragoste extraordinara de oameni: asa ne-o vom aminti mereu pe doamna profesoara Carmen Mihaela Negrea, plecata astazi catre o lume care avea nevoie de zambetul si frumusetea ei interioara.

Profesor de informatica la Colegiul National "Tudor Vladimirescu", doamna profesoara Carmen Mihaela Negrea lasa un gol imens in sufletele celor dragi. E greu sa accepti ca o persoana plina de viata, mereu implicata, intotdeauna alaturi de elevii si de colegii sai, nu va mai pasi niciodata in curtea scolii unde a fost un profesor dedicat.

Dornica de a cunoaste si a-i determina pe ceilalti sa cunoasca, doamna profesoara a pregatit generatii de elevi care o pretuiesc si o iubesc. Atenta la nevoile celor mai putin norocosi, a incercat sa ii ajute, implicandu-se in numeroase actiuni de voluntariat. Nu a ezitat niciodata sa isi sprijne elevii sau colegii, a predat cu daruire, iar dragostea i-a fost rasplatita cu admiratia si dragostea elevilor, care astazi isi amintesc bucuria doamnei profesoare de a trai si de a darui.

Oamenii buni nu mor niciodata! Se muta doar, intr-un colt de cer si ne indruma gandurile, au grija ca tot ceea ce au sadit in timpul vietii sa dainuie. Laboratorul de informatica, holurile, cancelaria si curtea scolii vor pastra mereu spiritul tanar al doamnei profesoare, iar sunetul clopotelului va fi mai trist, caci un alt dascal de exceptie ne vegheaza acum din cer.

Nu murim, plecam doar putin, iar dorul il alinam cu amintirile care vor fi mereu cu noi.

O viata intreaga daruita scolii, copiilor, familiei, Invingatoare, Parinte pentru atatea generatii, Vesela, Copilaroasa, Iubita, asa veti ramane, doamna profesora Carmen Mihaela Negrea, in gandurile si in sufletele noastre. Cu recunostinta,

Conducerea si profesorii Colegiului National "Tudor Vladimirescu"
Vineri, 26 Iunie 2020, ora 13:18
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Topul liceelor din Gorj, dupa media de admitere. De la 9,13 la 2,06!
Cei peste 2.000 de elevi din Gorj, care au absolvit clasa a VIII-a, au fost repartizati vineri la ...
Jurist si director, arestati la Mehedinti
Juristul Prefecturii Mehedinti si un director de la Cadastru din Primaria Drobeta Turnu Severin au ...
Eleva eminenta din Targu Jiu, pasionata de ingineria aerospatiala
Pasiune mai putin obisnuita pentru o fata. O tanara absolventa de liceu din Gorj vrea sa devina ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor