Salvari blocate in trafic, misiuni ingreunate. "Mergi cu girofar si sirene kilometri intregi si nu-ti da nimeni prioritate"

Sursa: Pandurul
Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 08:27
49 citiri
Cristian Balasa este asistent medical de 14 ani. Recunoaste ca, de multe ori, soferii nu dau prioritate salvarii desi are semnale acustice si luminoase in functiune. Asa cursa pentru viata devine si mai grea. "Cel mai mult ne deranjeaza cand se vorbeste la telefon de catre soferi si nu aud, se fac ca nu aud, nu stiu ce se intampla ca nu ne vad. Trebuie sa fim atenti cu noi, cu pacientul si cu traficul. Poti sa mergi cu sirene si girofaruri kilometri intregi si sa nu-ti dea nimeni prioritate", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Pandurul