Serviciul de Ambulanta din Gorj, fara medici. "Recomand cetatenilor sa nu faca infarct, sa nu fie implicati in accidente grave, sa nu moara"

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Decembrie 2021, ora 10:54
52 citiri
Toate ambulantele din judetul Gorj au functionat, vineri, 24 decembrie, fara medic. Aceasta situatie a aparut ca urmare a faptului ca Serviciul Judetean de Ambulanta Gorj se confrunta cu o lipsa de doctori. Marin Popescu, sindicalistul in cadrul Ambulantei Gorj, a semnalat aceasta situatie, care s-a inregistrat in Ajunul Craciunului. "Asa dupa cum se obisnuieste in Ajunul Craciunului, voi indrazni sa va fac o urare, dar si o recomandare! Urarea este: *Sarbatori linistite, Craciun fericit!*. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.