Targu Jiul s-a transformat iar intr-o mica Venetie. Haos in trafic, masini blocate in apa

   

A fost un trafic de cosmar in Targu Jiu, miercuri seara, dupa un potop de cateva zeci de minute. Strazi importante din oras au devenit impracticabile, Poarta Sarutului a fost inconjurata de apa si multi soferi au fost nevoiti sa impinga masinile dupa ce li s-au oprit in mijlocul apelor.
Nervii au fost intinsi la maximum in trafic. Soferii si-au pierdut placutele de inmatriculare in ape, iar multe masini s-au oprit in mijlocul drumului. "Ce sa fac? S-a oprit! A intrat apa la motor. Acum o impingem cat sa nu o las in mijlocul strazii. Asa ceva numai la noi se putea intampla. Nu am decat sa-mi iau o barca", a spus un sofer nervos.

Cel mai rau a fost in centrul orasului, pe Calea Eroilor. "Am apa pana deasupra de genunchi. Am iesit pe geam din masina ca sa o pot impinge pe margine. Nu o mai pot misca din apa. Capacele au sarit la gurile de canal. Un pericol urias pe strazi. Se repeta peisajul acesta dupa fiecare ploaie torentiala si nu ar trebui sa avem vreo scuza. Mi-am pierdut si numarul de inmatriculare de pe fata. O sa dau anunt sa vedem cine il gaseste", a spus un alt tanar.

Probleme au fost si in alte zone. In Debarcader si in apropiere de Piata Centrala, politistii locali au inchis strazile ca sa nu ramana oamenii cu masinile pe soselele care s-au transformat in adevarate rauri. In apropierea Salii Sporturilor, apa a inundat mai multe gradini. "Asa se intampla de zeci de ani. Canalizarea nu face fata. Mai are un pic si intra apa in casa peste mine. A iesit si din canalizare. Este canalizare menajera si este un miros insuportabil in toata casa", a spus un localnic.

Galerie foto
Joi, 21 Mai 2020, ora 06:41
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor