Teapa pe Internet cu pampersi. Mamicile acuza o gorjeanca

   

Un mare scandal s-a iscat zilele acestea pe retelele de socializare. Sute de femei din toata tara au povestit pe diverse grupuri de mamici si de vanzari cum au fost pacalite sa cumpere produse de copii si detergenti la preturi mici, iar dupa ce au dat banii, au ramas cu ochii-n soare. Cea asupra careia sunt indreptate acum toate privirile este o femeie din Gorj. Ecaterina Mihaela Gurbet, din comuna Ciuperceni, este acuzata ca ar fi pus in aplicare aceasta "afacere" profitabila, folosindu-se de diversi colaboratori.
Revolta in masa a femeilor din toata tara pe numeroase grupuri de vanzari si de mamici, dupa ce au constatat ca au fost inselate de asa-zise comerciante care le faceau oferte de nerefuzat la produse precum pampersi sau detergenti. Femeile povestesc cum au ajuns sa fie pacalite. Pe grupuri erau distribuite diverse oferte care mai de care mai imbietoare. Multe femei au scris pe retelele de socializare ca au virat banii pentru diverse produse pe care nu le-au mai primit, desi comenzile si platile au fost facute de luni bune. "Dai comanda la Ecaterina Mihaela Gurbet de peste 250 RON si ramai si fara banii dati si fara produsele comandate... Iar ea dispare de pe fata pamantului", a scris o mamica pe Facebook. "O cautam pe Ecaterina Mihaela Gurbet, aceasta are domiciliul in Targu Jiu. Aceasta *doamna* a inselat mii de femei credule care au comandat pampersi, servetele umede, lapte praf, detergent, etc. Este inselatoria secolului, vrem sa se faca dreptate", a scris o alta mamica pe retelele de socializare.

Aratata cu degetul de mamici, Ecaterina Mihaela Gurbet cerea ca plata sa fie facuta in contul personal, cu specificatia "pentru alimentare cont". "Pandurul" a incercat sa obtina un punct de vedere de la Ecaterina Mihaela Gurbet, insa aceasta nu a raspuns la intrebarile adresate de reporter, printr-un mesaj, pe Facebook.

Cert este ca numarul persoanelor care spun ca au fost pacalite de gorjeanca creste de la o zi la alta. Sunt persoane care au scris ca asteapta de mai bine de o jumatate de an sa-si primeasca produsele comandate. Marti, mamicile din intreaga tara au inceput sa o caute pe gorjeanca si pe grupul "Mamici din Targu Jiu". "Doamna admin Ecaterina Mihaela Gurbet, sunteti cautata de sute de persoane carora nu le-ati livrat comenzile sau banii", a scris cineva pe grupul mamicilor din Targu Jiu.

Mai sunt si situatii in care mamicile spun ca si-au primit produsele la timp. "Am avut cateva colaborari reusite cu ea. Ne intalneam in fata la cofetaria Sara si ridicam comenzile. Am dat din nou comanda pe data de 15 iunie, dar prin intermediul unei colaboratoare si prefer sa mai astept, poate, totusi, se rezolva amiabil situatia. Ma gandesc ca o explicatie trebuie sa aiba. Toata aceasta nebunie de joi sau vineri a inceput", a scris o mamica.

Galerie foto
Marti, 11 Iulie 2017, ora 23:27
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Fiu de sindicalist, trimis dupa gratii
Fiul liderului de sindicat Adrian Marciuc, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a fost ...
Nicio surpriza la concursurile de la UCB. Din nou, decan de nota 10!
Rezultate previzibile la concursurile pentru ocuparea posturilor de decan organizate de singura ...
Paznicul liceului: Nu mai suport. Ma injura de familie, ma face in toate felurile
Unul dintre paznicii Colegiului Auto "Traian Vuia" din municipiul Targu Jiu a ajuns la limita ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor