Termometre si pentru microbuzele scolare

   

Primarii din Gorj se conformeaza si cauta sa cumpere termometre ca sa le fie masurata temperatura celor care intra in institutiile publice. Primarul din Danesti vrea sa cumpere termometre si pentru microbuzul scolar, astfel incat sa le fie luata temperatura si copiilor odata ce se vor relua cursurile.
Primarul comunei gorjene Danesti a explicat ca a publicat deja anuntul pe site-ul de licitatii si asteapta sa semneze contractul cu o firma care sa livreze termometrele de care are nevoie institutia.

Toti localnicii care ajung acolo trebuie sa fie triati epidemiologic, sa le fie luata temperatura. "Am trecut pe SEAP. Nu am luat termometrele pana acum. Deocamdata nu avem de unde sa le achizitionam. Sper sa le avem intr-o saptamana pentru ca sunt obligatorii atunci cand vine cineva si intra in institutie, trebuie sa-i luam temperatura. Vom avea ce este necesar in viitorul apropiat. In rest, manusi, masti avem. Oamenii asteapta daca au probleme la primarie, stau la distanta unul de altul si le rezolvam problemele. Toti angajatii au masti acum. Am cerut sa aiba masca pusa in primarie, sa nu fie nimeni fara masca", a explicat primarul Emilian Rusu.

Primarul se gandeste sa cumpere termometre si pentru microbuzele scolare astfel incat soferii sa le ia temperatura copiilor odata ce vor fi reluate cursurile. Cei care vor avea febra, vor fi lasati acasa. "Si la magazine, noi am comandat sipentru scoala, si pentru microbuzele scolare ca sa aiba soferii atunci cand se urca copiii in microbuz, sa le ia temperatura la fiecare in parte. Daca are temperatura, nu are rost sa-i duca la scoala", a mai spus primarul din Danesti, la Radio Infinit.
Joi, 21 Mai 2020, ora 15:18
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Grindina a acoperit pamantul, in judetul Gorj
Vant puternic, grindina si cantitati insemnate de apa au cazut in intervale scurte de timp. Asa s-a ...
Condamnare cu amanare pentru cadastristul primariei. Titluri de proprietate, desfiintate!
Functionarul Primariei Danesti, retinut in urma cu patru ani pentru inselaciune si fals material in ...
Povestea dramatica a bunicului care a jucat in curtea spitalului
Bunicul din Gorj care a devenit viral dupa ce a incins o sarba in curtea spitalului, dupa ce a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor