USR si-a desemnat candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Gorj

   

Uniunea Salvati Romania si-a desemnat candidatul pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean Gorj. In cadrul Conferintei Judetene de duminica, de la Targu Jiu, pe scena Teatrului de Vara, membrii acestei formatiuni politice l-au aruncat in lupta electorala pe Marius Hoara.
Sefia acestei institutii a fost si este tot mai ravnita in ultima perioada. Pentru a-l indeparta pe Cosmin Popescu din fruntea CJ Gorj, trei partide politice au fost foarte aproape sa-si dea mana pentru a sustine un candidat comun. Este vorba despre PNL, PMP si USR, insa nu au cazut de comun acord, iar acum fiecare formatiune politica si-a propus propriul candidat.

Pionul principal al USR Gorj este Marius Hoara, seful serviciului informatic din cadrul Uzinei Mecanice Sadu. "In mintea acestui om este o lume. Marius Hoara este candidatul onest si competent, cu o structura politica transparenta si principiala in spate ce poate dezmorti judetul Gorj. Invitam partidele politice din judet sa iasa din logica jocurilor de interese, sa respire un aer politic curat si sa il sustina pe Marius Hoara la presedintia Consiliului Judetean Gorj! Este omul locului care cunoaste nevoile locului si care are capacitatea de a genera solutii", transmit reprezentantii USR Gorj.

De asemenea, tot in cadrul intalnirii de duminica, a fost stabilita si prima parte a listei de consilieri judeteni.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 13:34
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor