Valcov a lipsit din nou de la procesul in care este judecat de Tribunalul Gorj. "Este la serviciu, la Guvernul Romaniei"

Miercuri, 21 Noiembrie 2018, ora 00:06
82 citiri
Darius Valcov, consilierul prim-ministrului Viorica Vasilica Dancila nu s-a prezentat nici la termenul de ieri al procesului in care este judecat de catre o instanta de judecata a Tribunalului Gorj, pentru comiterea infractiunii de dare de mita. "Este la serviciu, la Guvernul Romaniei. Desfasoara o activitate intensa. O sa vina, categoric. Am contestat toate probele acuzarii. S-au facut cercetari in faza de urmarire penala o perioada de doi ani de zile, timp in care nu s-a amintit numele lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.