VIDEO Avocata lui Valcov cere respingerea rechizitoriului prin care a fost trimis in judecata pentru dare de mita: "Este un scenariu"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Noiembrie 2018, ora 11:28
40 citiri
Astazi a avut loc un nou termen al procesului in care Darius Valcov, consilier al prim-ministrului Viorica Vasilica Dancila, precum si alti trei inculpati sunt trimisi in judecata pentru dare si luare de mita. Darius Valcov este acuzat de dare de mita. Procesul se desfasoara la Tribunalul Gorj, unde a fost stramutat. Lucia Furtuna, avocata lui Darius Valcov, contesta probele din dosar si sustine ca faptele nu sunt de natura penala si ca rechizitoriul este un scenariu: "Contestam probele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.