VIDEO Clipul emotionant al unui elev care-si doreste sa fie actor desi nu poate merge. "Am incercat sa transmit prin miscare sentimentul meu de singuratate"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Mai 2020, ora 17:26
31 citiri
Iustin Ion are 16 ani si este elev in clasa a IX-a la specializarea Actorie a Liceului de Arte "Constantin Brailoiu" din Targu Jiu. Sufera de la nastere de tetrapareza spastica si nu se poate deplasa, dar viseaza ca intr-o zi sa alerge pe un camp cu flori. Si-a exprimat aceasta dorinta intr-un clip pentru scoala. Iustin a avut de realizat la cursul de Euritmie, predat de catre profesoara Rodica Gugu Negrescu, actor la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu, un clip cu tema "Alaturi de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.