Propunere: Sedinta de consiliu in Sala Sporturilor

   

Vicepresedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Daniel Baloi, propune ca viitoarea sedinta a Consiliului Local Targu Jiu sa se tina in Sala Sporturilor. Asta pentru ca iubitorii sportului sa afle de ce in ultimele patru sedinte consilierii au blocat validarea concursului pentru Clubul Sportiv Municipal Targu Jiu, concurs castigat de Robert Balaet.
"Avand in vedere greutatile prin care trece in acest moment Consiliul Local Tg Jiu privind desemnarea unui director la CSM Tg Jiu, propun domnului primar Marcel Romanescu convocarea viitoarei sedinte a consiliului in Sala Sporturilor din Tg Jiu, pentru ca alesii nostri sa fie mai aproape de problemele sportului gorjean, de parinti, de antrenori, de sportivi. Adica sa coboare putin in iarba, cum spunem noi in lumea sportului! Eu cred ca sala va fi arhiplina exact ca la meciurile memorabile de handbal si baschet! Sa vedem atunci daca alesii nostri indiferent de culoarea politica ne pot privi in ochi", a scris Baloi pe pagina de socializare.

Consilierul PSD Cristian Toader Pasti a comentat la postare, spunand ca nu are nimic impotriva unei astfel de sedinte. In trecut, a mai fost o sedinta la teatrul din Targu Jiu, in fata a circa 200 de localnici. (R.S.)
Marti, 12 Martie 2019, ora 10:35
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
AMOR LA SERVICIU! VEZI UNDE SE INTAMPLA
Acuzatii grave la adresa unor cadre medicale din Spitalul Judetean din Targu Jiu! Mai multe voci din ...
A murit medicul care traia cu inima unui fotbalist de 23 de ani
Medicul chirurg Mihail Staniloiu, din municipiul Targu Jiu, a decedat, joi, 19 noiembrie, la varsta ...
Omul de afaceri decedat la Bengesti avea doar 35 de ani. update: A murit si celalalt sofer
Barbatul decedat sambata in accidentul de la Bengesti Ciocadia, judetul Gorj, avea doar 35 de ani. ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor