Temelescu vorbeste despre Pandurii. Cine a distrus sportul!

   

Fostul vicepresedinte de la Pandurii, Viorel Temelescu, a vorbit, intr-o emisiune la Radio Infinit, despre ultimele saptamani petrecute la club, dar si despre dosarul sau. Temelescu a nominalizat trei persoane, despre care au spus ca l-au tradat pe Marin Condescu, fostul presedinte de la Pandurii. Totodata, el a spus si numele celor pe care ii considera vinovati de distrugerea sportului. Pandurii este singura echipa ramasa in liga mare, celelalte doua, de handbal si baschet sunt retrogradate.
Viorel Temelescu a condus Pandurii, alaturi de Marin Condescu, si impreuna au ajuns si in arest, fiind judecati pentru spalare de bani. Temelescu a spus ca sportul a fost distrus de Florin Carciumaru, Ion Calinoiu, Laurentiu Ciurel si Marin Condescu. "Au aparut cei trei C, pot sa spun patru, care au distrus si sportul in general, fotbalul. Ii stie toata lumea. Calinoiu, Carciumaru, Ciurel si Condescu. Prin politele pe care si le-au platit au distrus ceea ce s-a construit". Despre actuala echipa de conducere de la Pandurii, Temelescu a spus ca este una de "mercenari". "Daca m-ar pune cineva la echipa l-as lua pe Narcis ca profesionist dar i-as limita patratica", a mai spus acesta.

Acuzatie si aparare

Fostul sef de la Pandurii a facut si cateva acuzatii de tradare. El a declarat ca primii care l-au tradat pe Marin Condescu au fost Robert Balaet, Eugen Pirvulescu si Daniel Baloi. "Eugen Pirvulescu, Daniel Baloi si Robert Balaet au fost primii care l-au vandut pe Condescu. (...) Am aflat ca cei trei au dat declaratii direct in biroul domnului Viorel Caragea. Desi nu a fost corect. Daca era un dosar trebuia sa dea la investigator, care se ocupa de caz. Am aflat si ce-au declarat. Nu e bine sa spunem acum, dar daca constiinta lor este incarcata la aceasta ora. Cu o saptamana inainte de a-si da Condescu demisia, eram in cantonament, a venit bunul meu coleg Robert Balaet si mi-a spus bai batrane, intr-o saptamana voi fi presedintele clubului. Esti nebun, am spus", a spus Temelescu la Radio Infinit. Unul dintre cei amintiti de Temelescu, Robert Balaet a declarat ca: "Nu vreau sa intru in polemica cu un om care credea ca jucatorii de fotbal sunt asemenea pilonilor de sustinere din minele de subteran si strategiile din fotbal se faceau la intrarea in sut. Am aflat cu stupoare ca a declarat despre mine ca as fi tradat pe Condescu, ca am fost prin birouri speciale ale lui Caragea. Nu stiu ce au facut ceilalti, dar eu nu am vorbit in viata mea cu acel om. Nu am declarat nimic, nu m-am intalnit niciodata cu acel om. Spune ca i-am spus ca voi deveni presedinte: este o minciuna sfruntata. Intr-adevar ca faceam glume, mai faceau si ziaristii.... Nu m-am gandit niciodata la asta, sunt prea tanar, nu cred ca sunt pregatit pentru aceasta functie". Balaet a mai spus ca a promis ca nu va vorbi despre oamenii cu care a lucrat la Pandurii deoarece a tinut mult la acest club. Balaet a plecat din club, Eugen Parvulescu a fost dat afara, singurul care mai este la Pandurii fiind Baloi.
Miercuri, 10 August 2016, ora 22:59
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Scandal electoral intr-o comuna din Gorj. Primar implicat! - VIDEO
A fost scandal pe o strada din comuna gorjeana Danesti, intre echipa de campanie a Pro Romania si un ...
Cresc pensiile de la 1 ianuarie
Cresc pensiile, incepand din prima luna a anului 2021. Asigurarile vin din partea guvernantilor care ...
300 de targujieni risca sa-si piarda locul de parcare
Sute de targujieni risca sa ramana fara loc de parcare. Sefa Directiei Publice de Venituri Targu-Jiu ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor