Înapoi la listarea arhivei

03 Mai 2010 - Sindicalistii din administratie vor intra de miercuri in greva generala

Daca aveti de rezolvat situatii urgente la serviciile din primarii si nu numai, ar fi bine sa o faceti maine. Si asta pentru ca sindicalistii din administratie vor intra de miercuri in greva generala

03 Mai 2010 - Studentii medicinisti cheama muresenii sa doneze sange

Campania "Doneza sange! Fii erou" a debutat astazi la Centrul de Transfuzie Sanguina din Targu-Mures. Peste 400 de tineri sunt asteptati sa fie eroi pentru o zi si sa-si ajute semenii donand sange.

03 Mai 2010 - Targu-Mures: Gabriela Scorus ne invata sa vindem

Cariera in vanzari este cea mai mare provocare la care a dat curs. Fire ambitioasa, Gabriela vinde publicitate pentru un post de televiziune locala.

03 Mai 2010 - Sporturi extreme in Parcul Mihai Eminescu

Pasionatii de skateboarding si acrobatii cu bicicleta au impresionat publicul adunat aseara in Parcul "Mihai Eminescu".

03 Mai 2010 - Prilej de bucurie pentru sighisoreni

Sighisorenii vor sarbatori in perioada 7-9 mai zilele municipiului. In acest sens, Primaria Sighisoara organizeaza, pe parcursul a trei zile, evenimentul "Sighisoara - oras european".

03 Mai 2010 - Incep emotiile pentru elevii mureseni

Elevii de clasa a VIII-a din gimnaziile muresene vor sustine maine prima proba scrisa a Testelor Nationale, la Limba si literatura romana.

03 Mai 2010 - Sprijin financiar pentru producatorii de lactate

Producatorii de lapte si produse lactate isi pot depune cererile pentru primirea unui ajutor financiar pana in data de 14 mai a acestui an.

03 Mai 2010 - Popice de bronz

Junioarele formatiei Romgaz Electromures au ocupat locul trei in cadrul Finalei Campionatului National pe echipe desfasurat in perioada 1- 2 mai la Tirgu Mures.

03 Mai 2010 - Primarul Dorin Florea a dat startul sezonului estival la Tg Mures

Inghesuiala a fost cuvantul de ordine duminica atat la Complexul de Agrement si Sport Muresul cat si la Platoul Cornesti. Sezonul estival s-a deschis cum altfel cu mancare si bautura gratuite, pe

03 Mai 2010 - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures are datorii de 63 de milioane de lei

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Targu Mures are datorii de 63 de milioane de lei, dar nu sunt probleme legate de stocurile de medicamente, pentru ca furnizorii inteleg importanta

03 Mai 2010 - S-a inecat in lacul Handra

Scurta vacanta de 1 mai i-a fost fatala unui tanar de 17 ani din Saschiz.

03 Mai 2010 - Cadavru gasit in apele Muresului

Pompierii de la ISU Mures au descoperit aseara corpul neinsufletit al unei tinere, plutind pe raul Mures, in zona localitatii Chirileu.

03 Mai 2010 - Sinucidere la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta

Un barbat de 68 de ani din Targu-Mures s-a aruncat de la etajul V al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta. Barbatul a murit pe loc.

03 Mai 2010 - Programari prin telefon

Incepand de astazi, bolnavii care vor sa se programeze pentru o consultatie la Policlinica din cadrul Spitalului Clinic Judetean Mures o pot face doar prin telefon la numarul 0265. 21.06.77.

03 Mai 2010 - Parcari cu plata la "Weekend"

Incepand de astazi, cei care vin cu masina la Complexul de Agrement "Weekend" vor trebui sa plateasca o taxa de parcare de 1,5 lei pe ora.

03 Mai 2010 - Europa FM i-a ridicat o statuie, la propriu, medicului Tiberiu Bataga

Europa FM a dezvelit in aceasta dimineata, la Targu Mures, statuia primului "Erou in munca" dintre cei mai harnici 5 romani. Concursul "Europa FM iti ridica statuie" s-a desfasurat in luna aprilie la

03 Mai 2010 - Alex Man, impatimit al muzicii jazz

Are doua mari pasiuni, jazzul si motocicletele. Se considera un om fericit de fiecare data cand urca pe scena.

03 Mai 2010 - Bujorii din suflet

La Zau de Campie, a fost lansata, sambata, o carte dedicata fostului custode al rezervatiei de bujori Marcu Sancraianu.

03 Mai 2010 - Revolta anti-Berceanu continua printre consilierii judeteni mureseni

Scrisoarea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, prezentata in sedinta Consiliului Judetean de joi continua sa starneasca revolta alesilor. Vineri a fost randul lui Balogh Jozsef sa il atace pe