Înapoi la listarea arhivei

09 Septembrie 2011 - Gerard Depardieu si Harvey Keitel filmeaza de luni in Romania

Actorii Gerard Depardieu si Harvey Keitel incep luni, la Sighisoara, filmarile pentru productia "Ipu - Convicted to Live", regizata de Bogdan Dreyer, potrivit casei de productie Family Film.

09 Septembrie 2011 - Un barbat de 58 de ani si-a jefuit vecinul mort

Un barbat din comuna Bereni a furat din curtea unui consatean dupa ce vecinul sau a trecut in nefiinta.

09 Septembrie 2011 - Peste 7.000 de persoane vor ramane fara apa potabila din cauza datoriilor

Compania Aquaserv a anuntat joi ca incepand cu data de 12 septembrie va sista furnizarea apei potabile catre 50 de asociatii de proprietari din Targu Mures, Cristesti si Sangeorgiu de Mures, insumand

09 Septembrie 2011 - Directorul Apelor Romane, retras din cursa interna a UDMR pentru Primaria Tg. Mures

Directorul Agentiei Nationale Apele Romane, David Csaba, s-a retras din cursa interna a Uniunii Democrate Maghiare din Romania pentru desemnarea candidatului la Primaria Targu Mures, a anuntat, joi,

09 Septembrie 2011 - Aparate de fitness in aer liber pe Platou

Sapte aparate de fitness stau, incepand din aceasta saptamana, la dispozitia targumuresenilor dornici de sport, miscare in aer liber, dar si de mentinerea conditiei fizice si a starii de sanatate.

09 Septembrie 2011 - Festival popular la Raciu in acest week-end

Sarbatoarea Datinilor si Portului Popular de pe Campie aflata la prima editie are loc la sfarsitul acestei saptamani (10-11 septembrie) in comuna Riciu.

09 Septembrie 2011 - Profi din Reghin mai aproape de locuitori

Miercuri, 7 septembrie 2011, la orele 7.00 s-a redeschis pentru public magazinul PROFI din Reghin, care s-a mutat din cartierul Unirii, pe strada Mihai Viteazul la numarul 27.

09 Septembrie 2011 - Din inima, pentru inimi

In perioada 9-14 septembrie, ISU "Horea" al judetului Mures va participa la campania de solidaritate sociala "Din inima pentru inimi", constand in donare de sange semenilor nostri aflati la nevoie.

09 Septembrie 2011 - Feher Orsolya, doua medalii obtinute in Germania

Jucatoarea de tenis de masa a Clubului Sportiv Scolar Targu-Mures, Feher Orsolya, s-a clasat pe locul III in proba individuala si pe primul in cea de dublu la Andro Open Dusseldorf, Germania,