Înapoi la listarea arhivei

20 Octombrie 2011 - Tineri mureseni arestati pentru furt si talharie

Aseara, in jurul orei 18.10, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei municipiului Targu-Mures, a identificat si retinut un tanar de 22 ani pe numele caruia exista un mandat de arestare.

20 Octombrie 2011 - Bumba: "Sper sa inscriu cat mai des pentru FCM"

Mijlocasul baimarean Claudiu Bumba este una dintre achizitiile divizionarei A de fotbal FC Municipal Targu-Mures din aceasta vara, care s-a dovedit a fi una inspirata.

20 Octombrie 2011 - Paliciuc: "Obiectivul BC Mures, realizabil!"

Noua extrema a divizionarei A de baschet masculin BC Mures Targu-Mures, Radu Paliciuc a ales Targu-Muresul in primul rand pentru obiectivul stabilit de noua sa formatie.

20 Octombrie 2011 - 122 de accidente auto grave in noua luni

Inspectoratul de Politie Judeteana Mures in colaborare cu Autoritatea Rutiera Romana si cu sprijinul unitatilor de invatamant din judet a demarat, ieri, campania "Atentie! Circul si eu", care se va

20 Octombrie 2011 - UPM sustine ideea Universitatii metropolitane

Conducerea Universitatii "Petru Maior" (UPM) din Targu-Mures continua sa sustina ideea infiintarii Universitatii metropolitane care sa includa in structura sa cele trei universitati de stat din

20 Octombrie 2011 - Lipsesti de acasa? Vecinii ofera datele in locul tau!

3.100 de recenzori vor incepe azi operatiunea de recenzare a populatiei si a locuintelor din judetul Mures.

20 Octombrie 2011 - Surprins baut la volan

Lucratorii Sectiei de Politie Rurala Breaza au oprit in trafic marti, 18 octombrie, pe raza comunei, pe Drumul National 16, un autoturism la volanul caruia se afla un barbat de 60 de ani, domiciliat

20 Octombrie 2011 - Start pentru talentatii claselor a VII-a

Pentru al doilea an consecutiv, Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica (CJAP) Mures deruleaza proiectul "Start pentru talentati!", adresat elevilor cu potential ridicat de creativitate din

20 Octombrie 2011 - A II-a editie Oktoberfest la Tarnaveni

In perioada 22-23 octombrie va avea loc la restaurantul "Trei Brazi" din Tarnaveni Festivalul Oktoberfest, eveniment ajuns la a doua editie.

20 Octombrie 2011 - Cosmarul soferilor a luat sfarsit! Strada Insulei e gata sa reintre in circuit

Dupa ani intregi in care, din cauza gropilor, un drum de aproape doi kilometri se facea in zeci de minute, soferii mureseni au din nou motive de bucurie.

20 Octombrie 2011 - Liga secunda de futsal se muta la Targu-Mures

Sambata si duminica, Sala de Sport a Gimnaziului Serafim Duicu (fosta Sc. Gen. Nr. 1, str. Hunedoara) va gazdui partidele turneului al III-lea al ligii secunde la futsal.