Înapoi la listarea arhivei

19 Iulie 2012 - Intoxicat cu vapori de clor

Un tanar de 19 ani a ajuns in stare foarte grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Mare. Acesta s-a intoxicat cu triclor, la Balea Cascada, in timp ce muncea in sala motoarelor telecabinei.

19 Iulie 2012 - Depozit ecologic la Sighisoara

Doua milioane de euro. Atat a investit o firma austriaca de salubritate pentru extinderea gropii de gunoi din municipiul Sighisoara. Investitia a fost inaugurata miercuri in prezenta conducerii

19 Iulie 2012 - Ultima simulare

Aproximativ 200 de viitori studenti au participat miercuri la cea de-a doua simulare a examenului de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie din Tirgu-Mures. Fata de anii trecuti au fost

19 Iulie 2012 - Sighisoara primeste Premiul Europei

Municipiul Sighisoara va primi sambata Premiul Europei. Evenimentul va avea loc in cadrul Festivalului Medieval, iar trofeul va fi inmanat edilului sighisorean de catre primarul orasului Hunfeld din

19 Iulie 2012 - Curs de formare profesionala pentru persoane de etnie roma

Asociatia Pakiv Romania prin CISPER Centru Targu Mures, organizeaza selectia cursantilor de etnie roma pentru programul de calificare pentru postul de lucrator social.

19 Iulie 2012 - Emalkay, Zdob si Zdub, Horace Dan D si Gojira electrizeaza Muresul la Peninsula

Peninsula va fi in acest an festivalul tuturor gusturilor, deoarece oferta muzicala va include si dubstep, hardcore moldovenesc sau blues si rockabilly.

19 Iulie 2012 - Au inceput inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de Bacalaureat

Ieri au inceput inscrierile la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din 2012.

19 Iulie 2012 - Transfer de senzatie! Bumba va juca la AS Roma!

Mijlocasul de 18 ani al FCM-ului va face un salt profesional exceptional, urmand sa ajunga din Liga a doua direct in Serie A, la una dintre formatiile italiene de prestigiu, AS Roma.

19 Iulie 2012 - Strada Gradinarilor, reabilitata cu fonduri europene

Campania de reabilitare a strazilor din oras cu fonduri europene, continua. Valoarea lucrarilor este de peste 400.000 de lei.