Înapoi la listarea arhivei

08 August 2012 - Ambulantele in alerta din cauza caniculei

In ultimele doua zile, medicii de la SMURD si cei ai Serviciului de Ambulanta au fost asaltati cu solicitari din partea muresenilor dupa ce temperaturile inregistrate au trecut de 37 de grade Celsius.

08 August 2012 - Norbert, din bazinele londoneze a revenit acasa

Inotatorul targumuresean Norbert Trandafir a revenit acasa dupa Olimpiada de la Londra. Sportivul care a avut cea mai buna evolutie din delegatia Romaniei la natatie spune ca intentioneaza sa se

08 August 2012 - O targumureseanca - gasita inecata

O femeie a fost gasita inecata luni seara la barajul de pe raul Mures din zona comunei Sancrai. Pentru recuperarea cadavrului a fost nevoie de interventia pompierilor.

08 August 2012 - Lotul FCM, verificat in amicale

Fotbalistii de la FC Municipal sunt in plina perioada de pregatiri. Miercuri, acestia vor disputa doua amicale, unul in Tirgu-Mures si cel de-al doilea in Reghin.

08 August 2012 - Locativ, de 10 lei actionar la Orasul Stiintific

Proiectul infiintarii unui centru de cercetare medicala poate fi trimis pentru verificarea eligibilitatii in vederea obtinerii de fonduri europene.

08 August 2012 - Dascalii notati la titularizare

Un examen de titularizare cu rezultate incepand de la nota minima si pana la maxima de 10. Asa poate fi caracterizat examenul sustinut de catre cadrele didactice muresene la inceputul lunii august.

08 August 2012 - 14 biblioteci din judetul Mures au devenit centre de informare

In urma evaluarii retelei bibliotecilor publice din judetul Mures de catre o comisie specializata, formata din reprezentanti IREX Romania, in cadrul Rundei a 4-a a programului Biblionet, au fost