Înapoi la listarea arhivei

10 August 2012 - Matija Ceskovic, nou conducator de joc

Conducerea BC Mures a rezolvat si ultima problema de lot pe care o mai avea. De astazi, potrivit site-ului bcmures.com, noul conducator de joc al echipei este Matija Ceskovic.

10 August 2012 - FCM si-a luat avant

FC Municipal a invins cu 2-1 pe Avantul Reghin, intr-o noua partida amicala, disputata pe terenul 2 din complexul Weekend.

10 August 2012 - DJ set Faithless cu Sister Bliss

Pe 23 august, in prima zi a celui mai mare festival din Romania, nu vor canta doar legendarii fosti membri ai trupei Dire Straits, sub numele de The Straits, ci va mixa pentru peninsulari nimeni alta

10 August 2012 - Cerere mare de bilete de tratament putine

Redistribuirea biletelor care nu au fost ridicate de catre pensionarii ce puteau beneficia de acest drept are loc miercuri si joi la Casa Judeteana de Pensii Mures.

10 August 2012 - Trei tineri prinsi dupa ce au furat din casa unui batran de 87 de ani

Un barbat in varsta de 87 ani, din Tarnaveni, a reclamat la Politia municipiului faptul ca cineva necunoscut a patruns in locuinta sa, situata pe strada Scolii, de unde i-au fost sustrase mai multe

10 August 2012 - O zecime dintre dascali a contestat titularizarea

In urma afisarii rezultatelor examenului de titularizare mai multi candidati nu au luat nota 7, nota minima pentru a prinde un post de titular.

10 August 2012 - Proiectul pistelor de biciclete, abandonat

Proiectul depus de catre reprezentantii Primariei Tirgu-Mures pentru finantare cuprinde amenajarea mai multor piste pentru biciclisti in prima faza, asezate intr-o retea sub forma de cruce.

10 August 2012 - Sapte incendii de vegetatie uscata in tot judetul, numai ieri!

Pompierii mureseni se confrunta cu un nou flagel care a pus stapanire pe intreg judetul: focurile aprinse in spatii deschise, nesupravegheate, care se extind si afecteaza zeci de hectare de pasune,