Înapoi la listarea arhivei

04 Septembrie 2012 - Sute de constestatii

Peste 500 de contestatii au fost depuse de elevii mureseni, care nu au promovat examenul de Bacalaureat nici in a doua sesiune. Cele mai multe contestatii au fost depuse la matematica, proba pe care

04 Septembrie 2012 - Nemultumiti de cardul de sanatate

Nici nu a aparut inca si deja naste controverse. Este vorba despre cardul national de sanatate, care va atesta calitatea de asigurat al pacientilor.

04 Septembrie 2012 - Decizie pentru gradinita din Sancraiu

Conducerea Inspectoratului Scolar Mures a decis ca la gradinita din Sancraiu de Mures sa functioneze doua grupe la sectia romana si doua la cea maghiara si nu trei, asa cum doreau parintii copiilor

04 Septembrie 2012 - E.ON, amenintat cu judecata

Reprezentantii asociatiilor de locatari din blocurile ANL au mandatat administratia locala sa actioneze in instanta compania E.ON daca in urmatoarele trei zile aceasta nu va furniza gaz la cele sapte

04 Septembrie 2012 - Premii pentru actorii mureseni

Actorii Andrei Chiran si Alin Stanciu, absolventi ai Universitatii de Arte din Tirgu-Mures s-au intors cu lauri de la editia din acest an a Galei Tanarului Actor "HOP". Andrei Chiran a obtinut

04 Septembrie 2012 - Oradea, depasita de BC Mures

BC Mures a intalnit in partida cu numarul doi din cadrul turneului "Cupa Mures" echipa antrenata de catre Cristian Achim, CSM Oradea. A fost poate cel mai frumos meci al tigrilor de la acest turneu.

04 Septembrie 2012 - Tigrii au luat din nou Cupa Mures

BC Mures a castigat pentru a doua oara consecutiv Cupa Mures, terminand neinvinsa. In ultima partida a turneului, BC Mures a dispus de CSM Bucuresti cu 86 la 80.

04 Septembrie 2012 - Dupa Dej, urmeaza Campia Turzii! Vezi cu cine va juca FCM in Cupa Romaniei!

Dupa ce a trecut, in deplasare, de Unirea Dej, muresenii vor avea de depasit un nou hop din judetul Cluj in Cupa Romaniei, pentru a intalni un adversar de prima liga in turul urmator.

04 Septembrie 2012 - Inspectie de la Consiliul Judetean la santierul parcului auto pentru sporturi cu motor

Presedintele Consiliul Judetean Mures, Ciprian Dobre, a efectuat o vizita de lucru la santierul Parcului Auto pentru Sporturi cu Motor.

04 Septembrie 2012 - Primul pas pentru prima autostrada ce va traversa Muresul

Daca pana acum muresenii priveau planurile autostrazii Targu-Mures-Iasi-Ungheni cu circumspectie, iata ca a fost facut primul pas spre constructia acesteia.