Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2021 - Ibanesti, exemplu de unitate in pandemie

Dan Vasile Dumitru: "Pandemia ne-a facut mai uniti!"

14 Februarie 2021 - Incendiu la o locomotiva in Deda!

Pompierii militari de la Punctul de lucru Deda au fost solicitati sa intervina duminica, 14 februarie, la un incendiu izbucnit la o locomotiva aflata in gara CFR Deda.

14 Februarie 2021 - Mii de locuri de munca prin intermediul AJOFM Mures

Prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Mures, in cursul anului 2020 au fost incadrate in munca 4.183 de persoane, dintre care 2.188 de femei, ca urmare a

14 Februarie 2021 - Preadmitere la UMFST Targu Mures

Reprezentantii Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mures au anuntat, in urma cu cateva zile, organizarea unei sesiuni de preadmitere la

14 Februarie 2021 - Locuri de munca in IT disponibile in Danemarca

Angajatorul Hesehus A/S, cu adresa in Englandsgade 24, 5000 Odense C (Danemarca) ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 10 locuri de munca pentru ingineri de dezvoltare a produselor software

14 Februarie 2021 - Activitati de prevenire a consumului de droguri intr-o localitate din Mures

Reprezentanti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Mures au desfasurat miercuri, 10 februarie, activitati de prevenire a consumului de droguri in localitatea Sanger.

14 Februarie 2021 - Reghin: Petrecere cu 50 de persoane, "sparta" de politisti!

Sambata seara, 13 februarie, politistii din Reghin s-au sesizat din oficiu ca intr-un restaurant din localitate are loc un majorat.

14 Februarie 2021 - Incendii nocturne, la Sighisoara si Reghin

In noaptea de sambata spre duminica, pompierii mureseni au fost solicitati sa intervina la doua incendii, unul in Sighisoara si celalalt in Reghin.

14 Februarie 2021 - ATENEsIE! Escrocherii cu identitate falsa in Mures!

Primarul comunei Fantanele, Jozsef Varga, a declarat vineri, 12 februarie, pentru cotidianul Zi de Zi, ca la nivelul comunei doua persoane se folosesc de identitate falsa pentru a jecmani cetatenii.