Înapoi la listarea arhivei

25 Iunie 2021 - Mures: Cazurile de COVID-19, tot mai putine

Fata de ziua precedenta in judetul Mures a fost inregistrat un singur caz nou de infectare cu noul coronavirus, a anuntat vineri, 25 iunie, Biroul de presa al Institutiei Prefectului - Judetul Mures.

25 Iunie 2021 - Furturi din case nelocuite anchetate de Politia Sovata!

Politistii Statiunii Sovata au pus in executare joi, 24 iunie, 12 mandate de perchezitie domiciliara la persoane banuite de furturi din anexe gospodaresti si case nelocuite.

25 Iunie 2021 - Protest spontan impotriva camatariei, la Targu Mures. Care sunt nemultumirile oamenilor

Zeci de persoane au participat, vineri, la Targu Mures, la un protest spontan impotriva practicarii camatariei, activitatea care ar fi dus la pierderea unor imobile in favoarea unor camatari si la

25 Iunie 2021 - Cine va conduce USR-PLUS Mures in urmatorii doi ani

81 de delegati din 27 de localitati muresene au fost asteptati joi, 24 iunie, sa isi exprime votul in cadrul alegerilor interne organizate pentru stabilirea noii conduceri a USR-PLUS Mures.

25 Iunie 2021 - Situatia somajului din judetul Mures

La sfarsitul lunii mai 2021, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Mures erau inregistrati 6.491 de someri, din care 3.078 de femei, rata somajului fiind de 2,76%.

25 Iunie 2021 - Curse de pasageri reluate intre Targu Mures si Budapesta

Reprezentantii FlixBus au anuntat joi, 24 iunie, pe pagina de Facebook a companiei, reluarea curselor pe ruta Targu Mures - Budapesta si retur.

25 Iunie 2021 - Targu Mures: Sprijin financiar pentru persoanele sau familiile care adopta copii!

Consiliul Local al Municipiului Targu Mures prin Directia de Asistenta Sociala aduce in atentia persoanelor sau familiilor din municipiu care adopta copii, faptul ca pot beneficia de un sprijin

25 Iunie 2021 - Suspans la alegerile USR-PLUS Mures

In urma cu putin timp, s-a incheiat numaratoarea voturilor exprimate joi, 24 iunie, la alegerile pentru conducerea USR-PLUS Mures.