Înapoi la listarea arhivei

14 Decembrie 2021 - VIDEO: Evaluarea starii de sanatate, cadoul oferit asezamintelor sociale de Centrul Medical GALENUS

Luna decembrie sta sub auspiciile faptelor bune, care iau forma unui cadou oferit atat celor dragi, dar mai ales celor nevoiasi. Un astfel de cadou este si proiectul intitulat "Sanatate pentru copii"

14 Decembrie 2021 - Accident in Sangeorgiu de Mures

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Targu Mures au fost solicitati sa intervina marti, 14 decembrie, in jurul orei 19.10, la un accident rutier care a avut loc pe strada Principala din

14 Decembrie 2021 - Mures: Perchezitii intr-un caz de santaj si lovire sau alte violente

Politistii din Mures au retinut trei barbati cercetati pentru santaj si lovire sau alte violente.Ulterior, cei in cauza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

14 Decembrie 2021 - Protest al sindicalistilor din Politie si Penitenciare, in fata Prefecturii Mures

"Nu cerem marire de salarii, vrem respectarea legii!"

14 Decembrie 2021 - Un brizbriz pentru tine

Usa se deschide incet si pe langa ea se strecoara, cu aerul acela uscat si aparent indiferent, lasand sa se inteleaga ca stie ca ma deranjeaza si ca se scuza, dar nu e alta solutie.

14 Decembrie 2021 - Seif cu bani si bijuterii furat din locuinta unui reghinean

Politistii din cadrul Politiei municipiului Reghin au surprins in flagrant delict duminica, 12 decembrie, doi barbati, in varsta de 38 si 49 de ani, din Targu Mures, banuiti de furt calificat.

14 Decembrie 2021 - Ajutoare pentru incalzire la Ludus

Incepand cu luna octombrie 2021, Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei orasului Ludus a preluat cereri de la persoanele indreptatite sa primeasca ajutoare pentru incalzirea locuintei si

14 Decembrie 2021 - VIDEO: Concert studentesc de colinde, la Zilele UMFST

Sala Mare a Palatului Culturii din Targu Mures a gazduit, marti seara, traditionalul Concert de colinde organizat de Liga Studentilor Targu Mures.

14 Decembrie 2021 - An de succes pentru Asociatia Pensionarilor "Fratia"

Anul 2021 a a fost unul prolific pentru pensionarii reghineni, care au parte de o organizatie noua care sa-i reprezinte, respectiv Asociatia Pensionarilor "Fratia". "In luna august a anului 2021, la