Înapoi la listarea arhivei

18 Mai 2022 - FOTO: Femeie cazuta cu trotineta electrica in Targu Mures

O tanara care folosea o trotineta electrica a avut un accident miercuri, 18 mai, in zona centrala a municipiului Targu Mures.

18 Mai 2022 - O noapte de vis la Zoo Targu Mures

Pentru prima data in acest an, Gradina Zoologica din Targu Mures va gazdui evenimentul "O noapte de vis la Zoo - o zi speciala pentru copiii speciali."

18 Mai 2022 - Detalii despre viitorul Muzeu al Satului de la Panet

Conducerea Primariei comunei Panet a atribuit, in data de 11 mai 2022, societatii Timbermatrix SRL Miercurea Ciuc, un contract in valoare de 480.918 de lei, fara TVA, pentru executia lucrarilor de

18 Mai 2022 - Tumora gigant operata la Spitalul de Urgenta Targu Mures

O echipa de medici chirurgi din cadrul Sectiei Clinice Chirurgie I a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, coordonata de dr. Daniel Popa, medic primar Chirurgie generala, au realizat, in

18 Mai 2022 - Vino in echipa de rugby!

Regulile din rugby sunt acum pe intelesul tuturor. Esti invitat la un antrenament alaturi de Rugby Club Mures, la Baza Sportiva Ivanesti, DJ 135. Rugby-ul este un excelent exercitiu de cardio.

18 Mai 2022 - Accident cu o victima in Mihesu de Campie

Pompierii militari din cadrul Sectiei Sarmasu au fost solicitati sa intervina miercuri, 18 mai, in juruls orei 13.30, la un accident rutier care a avut loc pe raza localitatii Mihesu de Campie.

18 Mai 2022 - FOTO: Secretar de stat PSD, vizita la Universitatea din Tashkent

Secretarul de stat social-democrat Thomas Moldovan a participat luni, 16 mai, la o intalnire cu conducerea uneia dintre cele mai importante Universitati din Tashkent, Uzbekistan.

18 Mai 2022 - Targu Mures: Incendiu intr-un apartament din Dambu

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Targu Mures au fost solicitati sa intervina miercuri, 18 mai, in jurul orei 11.00, la un incendiu izbucnit intr-un apartament aflat pe strada Ion Buteanu

18 Mai 2022 - Veste buna. Legea privind protectia animalelor a fost publicata in Monitorul Oficial

Veste buna pentru iubitorii de animalute. Legea privind protectia animalelor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei si va intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii.

18 Mai 2022 - Carambol auto cu patru masini implicate, in Reghin

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Reghin au fost solicitati sa intervina marti, 17 mai, in jurul orei 22.45, accident rutier produs pe strada Mihai Viteazu din municipiul Reghin.

18 Mai 2022 - Primul cimitir privat la Sangeorgiu de Mures

Investitie in premiera in judetul Mures

18 Mai 2022 - Targ al mesterilor populari si al producatorilor locali, la Targu Mures

Primaria Municipiului Targu Mures, organizeaza Targul mesterilor populari si al producatorilor locali, in cadrul manifestarilor prilejuite de cea de-a XXV-a editie a Zilelor Targumuresene, perioada