Ce a patit Cristian Pomohaci dupa ce a postat pe Facebook o inregistrare cu el si un grup de tineri. "Avem toleranta zero!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 29 Martie 2020, ora 20:30
78 citiri
Cristian Pomohaci a fost amendat pentru ca a incalcat masurile de carantina, adunand un grup de tineri pe care i-a scos la cantat. Cristian Pomohaci a incalcat masurile de carantina iesind sambata seara, 28 martie, cu un grup de tineri pe dealul de la Mosuni, judetul Mures, localitate unde are o ferma la care s-a retras.
El i-a indemnat sa se apropie ca sa poata fi vazuti in transmisia live facuta pe Facebook. "Haidat', haidat' mai aproape de mine, haidat'", le-a spus tinerilor, care s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.